Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Działki w ok. Poznania??ILE?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tego co pamiętam to dużo.... przynajmniej jak na moje możliwości.

A tak na poważnie to kup gazetę i poczytaj ogłoszenia lub weź książkę telefoniczną, poszukaj biura nieruchomości i podzwoń i popytaj. To da Ci realnie konktery ogólne, a potem... potem wsiadasz w samochód jeździsz, pytasz i negocjujesz. I ceny które poznałeś w części pierwszej są cenami górnymi. Jeśli coś będzie bardzo tanie to sprawdź kilka razy co może być przyczyną. W międzyczasie poczytaj na forum jak się wybiera działkę.

W róznych okolicach różne, zach str np generalnie droższa...

Określ priorytety (szkoła,dojazd itd itd) Potem lektura BON. A potem rekonesans w teren. Tam rodzą się prawdziwe okazje...

okazje?

moze 10 lat temu, teraz w promieniu kilkudziesieciu km od centrum trudno chyba znalezc - na zabitej wsi babulina wychodzi z rozwalajacej sie stodoly i rzuca ceny rynkowe

lud po wsiach moze i prosty, ale w ciemie nie bity ;->

pzdr

p.

Lukrecja, a ta działeczka to nalezy do żony, męża czy obojga? :wink:

ha ha ha

ale nosa masz, nie powiem!! należała do mojego sąsiada i jego żony, mieli budować się razem z nami, ale biedaczka zmarła. no i tu wylazły na powierzchnię żarłoczne instynkta dzieci (dokładnej liczby nie znam) no i nie mogą dojść do ładu, dlatego chcą to sprzedać i podzielić się kasą. a kupić możesz sam, z mamą, żoną, psem czy z kim masz ochotę! :)

jakbyś bardzo chciał dopisać kogoś do własności a nikt nie przyszedłby ci do głowy, to zgłoś się do mnie! :) :) :)

Hej,

Zieliniec (w granicach Poznania, koło Swarzędza) - kolega płacił 160.

Duże też zależy od lokalizacji np. Swarzędz bliżej centrum 120, a na obrzeżach może być 80, oraz od uzbrojenia (podawałem ceny działek uzbrojonych tzn. że wszystko jest w ulicy i trzeba to wciągnąć na działkę).

Pozdrawiam Marek

masakryja jakowas albo cuś ??!!! 8)

ja mam działke 42a budowlana wszystkie media w działce z 2 stron

do Katowic 10min drogi do ronda przy Macro w Krakowie 15min (jazda nie przepisowa A4) i kurka nie moge sprzedać po 18zł za m2.