Drizzt 24.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 I wziełabyś inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 pierwsza banieczka - domek stoi pol drugiej banieczki - ogrod zrobiony drugie pol drugiej banieczki - samochodzik dla meza napoczynamy trzecia banieczke - wymarzony samochodzik dla mnie reszta na rozkrecenie interesu moich marzen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Spłacę kredyty 3 pierwszym, którzy się do mnie zgłoszą Co z resztą - to już moja słodka tajemnica Także trzymajcie kciuki, żebym to JA wygrała BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A ja bym sie dogadala z dziekanem, zeby mi wyskrobal jakis lokal i w zamian za wyposazenie go oraz nowoczesno skraplarke do helu pozwolil do emerytury robic doswiadczenia i szkolic studentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 24.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 pierwsza banieczka - domek stoi pol drugiej banieczki - ogrod zrobiony drugie pol drugiej banieczki - samochodzik dla meza napoczynamy trzecia banieczke - wymarzony samochodzik dla mnie reszta na rozkrecenie interesu moich marzen! No Aggi a młody kochanek na długie zimowe wieczory, kiedy mąż bedzie tyrał za grosze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 24.02.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Stoi dziennikarz pod budką Lotto przed kumulacją i robi wywiady. Podjeżdża facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta: - Co Pan zrobiłby z tą wygraną? Facet myśli i mówi: - Noooo, większe mieszkanie, poloneza... - A reszta ? - Reszta na konto. Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta: - A co pan by zrobił... - Nooooooooo, jakiś dom, mercedes.... - A reszta ? - Reszta na konto. Podjeżdża facet merolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie.. - Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS.... - A reszta ? - A reszta niech k*** czeka ! To zamiast komentarza tak a propos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Moja wczorajsza wygrana to 141,80 zł. Kredytu z tego nie spłacę, samochodu nie kupię. No może dla wnuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts