Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Styropian 25% do góry - słyszeliście?!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja włąśnie odebrałem FV za swój... miało być tak FS20 po 164 brutto (zejście ze 169). Odbieram fakturę, a tu cena po rabacie 156,22 brutto. No to mam już kupiony cały styropian na bieżący sezon. Pomijam FS 15 bo tego zużyję tylko 2 m3...

Na schodki strychowe FAKRO 18% od producenta czyli jak w ubiegłym roku... tylko wtedy VAT miał 7% :evil:

Ale ogólnie jestem zadowolony.

A lokalny producent jest jednym z droższych...

A ja włąśnie odebrałem FV za swój... miało być tak FS20 po 164 brutto (zejście ze 169). Odbieram fakturę, a tu cena po rabacie 156,22 brutto. No to mam już kupiony cały styropian na bieżący sezon. Pomijam FS 15 bo tego zużyję tylko 2 m3...

Na schodki strychowe FAKRO 18% od producenta czyli jak w ubiegłym roku... tylko wtedy VAT miał 7% :evil:

Ale ogólnie jestem zadowolony.

A lokalny producent jest jednym z droższych...

schodki też kupiłem:) 60x120 FAKRO KOMFORT ocieplone z rączka do przytrzymywania;)...cena katalogowa 451...zeszli do 390 (ok. 12%)...pzdr

tego akurat nie wiedziałem...wiem, że można dodatkowo, za dopłatą, zamówić z drugiej strony poręcz...można nawet balustradkę, którą można ustawić na strychu i się podeprzeć jak już się człowiek wdrapie :):)...wszystko oczywiście za dopłatą...ale co by nie mówić na pewno fakro sa lepiej wykonane niz np. OMAN nad którymi tez się zastanawiałem...oman bez poręczy ale z ociepleniem kosztowały na wyjściu 380 pln...bardzo ważna rzecz przy takich schodach to skrzynia w której chowają sie schody - nie może być z płyty paździerzowej, bo po pewnym czasie spuchnie od wilgoci....a styropian nawiasem mówiac drogi jak cho....era...pzdr

Wy sie cieszcie, w tamtym roku ludzie w amoku po 205 zł za m3 płacili.

Teraz juz ceny znormalniały, a Ci co po 1 maja kupowali to teraz w brodę s9obie nieźle pliją.

maciek czy przeprowadzka jutro aktualna?...jezeli tak to najlepszego w dnowym domu...pzdr