Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOMEK EDY i TOMASZA (E&T)

Recommended Posts

Przepraszamy,ale ilość odwiedzin naszej strony przekracza dzienny

limit transferu i wtedy blokuje się :evil: . Można ją przeglądać nastepnego

dnia,ale niestety tylko do wyczerpania limitu :cry: :cry: :cry:

verunia - kolor w jadalni to czekoladowy brąz.

No tak, domek E&T jest taki sławny, że się "dopchać" do niego nie można :wink: No tylko czekać aż będą wywiady, autografy... :wink:

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

joola - czyżbym wyczuła w Twojej wypowiedzi lekką ironię? Nie chodziło o to, że "jest sławny i dopchać się nie można" , tylko o to,że nasza strona jest na kiepskim serwerze!!!

E&T Absolutnie! Przepraszam jeśli tak to zabrzmiało :cry: , po prostu Wasz domek naprawdę mi się podoba :D (i jak widać nie tylko mi..)

Ta mata w przedpokoju też mi się podoba, niestety nie do zastosowania u mnie. Moje zwierzaki rozprawiłyby się z nią bardzo szybko, zwłaszcza pies. A kot z kominka zrobiłby sobie drapaczkę :lol: .

verunia - my też mamy w domu psa(jeszcze szczeniak-8 miesięcy) i kota(starszy-6 lat) ,i też mieliśmy wątpliwości czy to rozwiązanie(przed brudzeniem ściany) zda egzamin. Jednak ani pies, ani kot wiklinką nie jest zainteresowany :D .A od czasu jak nasz kot zaczął wychodzić na dwór to już niczego nie niszczy w domu :D :D :D

joola - nic się nie stalo. Może ja to żle odebrałam :oops: Poprostu wkurza mnie ten serwer :evil:

Dziękujemy za miłe słowa!!!

Tom_Poznan - najpierw zrobiliśmy szpachelką strukturę(gips GOLDBAND KNAUF),potem delikatnie przetarliśmy papierem ściernym,na to nakładaliśmy wałkiem lazurę ścienną(FIEDAL AMBIANTE + pigment koloryzujący,bo sama lazura jest bezbarwna) i od razu przecieraliśmy packą do fug(z gumową końcówką).

bikosa - dziekujemy. Nie wspomagaliśmy się pomocą fachowca ani nie wzorowaliśmy się na niczym. Zrobiliśmy wszystko po swojemu,tak żeby to nam się podobało i żebyśmy dobrze czuli się we własnym domu. Z reguły jest tak,że to ja mam "wizję"(jak mówi mój mąż) a głównym wykonawcą całego projektu jest mój brat. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twoje drugie pytanie,ale jeśli chodzi o zdjęcie połączenia kuchni z salonem, to są to panele korkowe :) .

• 2 months później...

Witamy po dłuższej przerwie. Nareszcie mamy barierkę na naszym balkoniku :D .

http://www.edy.photosite.com/~photos/tn/1217_348.ts1041621086000.jpg

http://www.edy.photosite.com/~photos/tn/1215_348.ts1041621048000.jpg

Zrobiło się cieplutko, więc niebawem zaczynamy również budowę tarasu i ogrodzenia. Zdjęcia wkrótce :D .