Maluszek 23.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 E&T - dzięki I jeszcze jedno pytanko czy ten pręcik mocujący słupki do podłogi jest bardzo widoczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETi1719499804 23.06.2005 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Maluszek - pręt nie jest bardzo widoczny-barierka wygląda jakby wisiała nad ziemią .No i przede wszystkim nie będzie podmakać(po to było to zrobione).Narazie jest wszystko O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 27.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Bardzo fajny domek! Podoba mi bardzo miedzy innymi Wasza kuchnia. Ile ona ma metrow? Gratulacje i zycze swietnych humorow w Waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja jeszcze chciałam wrocić do tej maty w przedpokoju, bo chyba coś takiego zrobię u siebie. Mam pytanie, czy nadal sie dobrze sprawuje?, Jak była mocowana? Mam nadzieję że autorzy wątku jeszcze tu bywają Ps: Kominek w w Muratorze świetnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam Nie będę oryginalna, powiem tylko, że fajniuni ten wasz dom zwróciłam uwagę na schody( nie da się ich nie zauważyć) i na zróżnicowany poziom w pomieszczeniach, to nieczęsta sprawa. Ja będę miała podobnie, ale różnicę zaledwie jednego schodka Gratulki - dobra robota. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts