bea3 25.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Która taryfa jest waszym zdaniem optymalna dla domu jednorodzinnego.Wiem,że druga tylko chcę wiedzieć-która?ponieważ jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 25.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Nie zawsze II-ga Wszystko zalezy od wielu rzeczy: ile tego prądu zużywasz, w jakich godzinach, czy jesteś w stanie skomasowac zużycie w jakichś konkretnych godzinach? Ja mam G12E z GZE czyli 3,8zł dzienna i 1,88 nocna +27zł opłata stała, ale mam piece akumulacyjne + podłogówkę i znaaaczną część prądu zużywam w II taryfie (22-6, 13-15). Sąsiedzi obok mają zwykłe grzejniki konwektorowe, stale grzeją i mają w związku z tym jedną taryfę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts