Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZUKAM PRAWNIKA!

gosia9

Recommended Posts

SZUKAM DOBREGO, SPRAWDZONEGO PRAWNIKA!

JESTEM WSPOŁWŁAŚCICIELKĄ 1/2 DOMKU JEDNORODZINNEGO Z 2 LOKALAMI MIESZKALNYMI. CHCĘ DOPROWADZIĆ DO WYDZIELENIA DOMU RAZEM Z DZIAŁKĄ. NIE MOŻNA NIESTETY WYDZIELIĆ TEGO DOMU UMOWĄ POMIĘDZY WŁAŚCICIELAMI-NIE MA ZGODY.POZOSTAJE DROGA SĄDOWA.

JEŚLI KTOŚ Z PAŃSTWA ZNA DOBREGO PRAWNIKA (SPECJALIZUJĄCEGO SIĘ W TEGO TYPU SPRAWACH) Z TERENU TRÓJMIASTA BARDZO PROSZĘ O KONTAKT.

DZIĘKUJE SERDECZNIE

U mnie też nie było zgody, a jak się skonczyło?Buduję nowy dom(ten jest i tak stary i trzeba by walić kasę w niego).Jak się przeprowadzę to wynajmę obecny lokal jakimś menelom.Niech się sąsiedzi ucieszą.A wracając do Twojej sprawy to czy myślisz,że podział zakończy sprawę?Osobiście wątpię.Dozgonna,wzajemna "miłość" gwarantowana!

Po prostu gra nie warta świeczki.Dom byle jaki,a najgorsza jest ta niezdrowa atmosfera,te powietrze naładowane złowrogą elektrycznością.Życie w czymś takim przez dłuższy okres jest bardzo niezdrowe.Suma sumarum to w tej chwili jestem zadowolony,że tak wyszło,chociaż kupa roboty przedemną.Niech się teraz inni martwią kto tam będzie mieszkał i czy w ogóle będzie mieszkał(problem nieogrzanej połowy domu, co przy cienkich ścianach wewnętrznych zwiastuje kłopoty z ogrzewaniem).

JA CHCĘ TAKŻE SIĘ Z TAMTĄD WYNIEŚĆ I WUBUDOWAC SOBIE DOM, ALE WAŻNE SĄ DLA MNIE PIENIĄDZE-WIĘC WALCZĘ O PODZIAŁ I SPRZEDANIE TEGO.

NIKT NIE CHCE TEGO W TAKIEJ FORMIE KUPIĆ.MAM WYDZIELONY LOKAL MIESZKALNY Z OSOBNYM WPISEM DO KSIĘGI WIECZYSTEJ,ALE DZIAŁKA NIE JEST PODZIELONA.

I TO WSZYSTKO KOMPLIKUJE.NIESTETY!