Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdy facet w wieku od 25 do 45 lat ma humory.......

Gość Miły Kuba 1

Recommended Posts

Gość Miły Kuba 1

Mam jednego znajomego, który ma wciąż jakieś chumory będąc w towarzystwie: raz wychodzi wcześniej bo jest zmęczony (wręcz ostentacyjnie ziewa), czasem uważa że żona która zabrała głos (co w jego mniemaniu jest w złym guście) obraża go więc wychodzi nie zwracając uwagi na innych uczestników spotkania. Na marginesie jego żona to fajna kobitka o wydatnych ustach, która musi to wszystko znosić - szkoda mi jej.

Czy uważacie, że mężczyźnie przystoi takie zachowanie.

Według mnie kobiety mogą się tak zachowywać, gdyż jest to poza nimi (miesiączka, uczucia macierzyńskie itd.)

Może ma za mało sexu :lol: Mamy znajomych, z którymi jeździmy na wakacje. Wiadomo jeden pokój wspólny z dziećmi nie do końca sprzyja małżeńskim igraszkom. Kiedy widzimy że nasz kolega jest wściekły i prawie zamierza wyjeżdżać do domu zabieramy ich dzieci na spacer i po kłopocie na nastepne 2-3 dni :lol:

: Mamy znajomych, z którymi jeździmy na wakacje. Wiadomo jeden pokój wspólny z dziećmi nie do końca sprzyja małżeńskim igraszkom. Kiedy widzimy że nasz kolega jest wściekły i prawie zamierza wyjeżdżać do domu zabieramy ich dzieci na spacer i po kłopocie na nastepne 2-3 dni :lol:

:D :D :D,

pod tym względem ma pecha trafiając na takiego buraka

brzydko piszesz, pamiętajmy iż jest jej mężem i zapewne go kocha, i nie znamy też jej charakteru, może to Ona ma szczęście. Nie ma ideałów, lepiej z humorami niż babski bokser, ale ten co mocny tylko w gębie…..

Według najnowszych badań naukowców (info. discovery) stwierdzono iż faceci też przechodzą pewne powtarzalne cykle nastrojów/samopoczucia coś na wzór kobiet (tylko bez plamienia :D). Jest to oczywiście dużo mniej odczuwalne, ale są też pewnie osobnicy bardziej wrażliwi na takie stany, co jest normalne na przykładzie kobiet, gdy jedna ma takie objawy iż „prawie umiera” a druga nie zauważyła iż w jej organizmie zaszły "powtarzalne procesy"

• 2 months później...
Rany, jak mnie drażnią tacy ludzie :evil: Też mamy takiego jednego znajmego (raczej męża mojej przyjaciółki), który wiecznie jest obrażony, zamamrany, nie w humorze, itp. Czasem aż mnie krew zalewa, jak widzę jego minę. No, ale cóż, w imię przyjaźni to znoszę, bo nie chcę robić przykrości przyjaciółce, choć czasem w szczerej rozmowie próbuję nakłonić ją, aby z nim porozmawiała.

Gdy facet w wieku od 25 do 45 lat ma humory, to:

a) ma przedwczesną andropauzę;

b) jest palantem.

W przypadku a) może pomóc wizyta u lekarza, w przypadku b) - nic nie pomoże.

W jednym i drugim należy współczuć żonie i wszystkim znajomym.

Jak to dobrze, że to nie mój znajomy!! :D :D

• 2 weeks później...

ech.....mój tez nie.

ale mam kumpelkę,która na wszystkich spotkaniach zachowuje sie tak, jakby była najpiękniejsza, najmądrzejsza, i wogóle wszystko wie lepiej a reszta niech sie wypcha i nic nie mowi bo i tak nie ma racji....

to dopiero jest katorga :-?

odpowiadam.

Moj syn chodził do gimnazjum prywatnego tam w I klasie chodził na religie, chciał ksiadz był ekstra ale pozniej sie zmienił i juz w II klasie przyszła katechetka i skutecznie odstraszyła prawie połowę klasy( katechetka bardziej swieta od papieża) w liceum moj syn nie chciał chodzić na religie i tam własnie spotkały mnie takie dziwne rozmowy...a kiedy to było oststnie 3 lata