Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdy facet w wieku od 25 do 45 lat ma humory.......

Gość Miły Kuba 1

Recommended Posts

Gdy facet w wieku od 25 do 45 lat ma humory, to:

a) ma przedwczesną andropauzę;

b) jest palantem.

:D

Haj, a może inaczej? Może jego sexy żonka jest taka super i bryluje w towarzystwie a w domu jako ten ostatni kocmołuch tylko siedzi i jakiś wyjątkowo "inteligientny" serial ogląda? To jeśli tak to co się dziwić facetowi?

Fakt - zachowanie mało eleganckkie ale też musi tam coś nie grać : może nie lubi przyjęć a połowica go zmusza? MOże jest zmęczony i nie ma ochoty na party ? Może być mnóstwo powodów....ja bym po prostu odpuściła sobie spotkania z nimi na jakiś czas...różnie bywa..

czy ten facet jest bliżej granicy wieku 25 czy 45 ?

Bo jesli jest to ta dolna granica to wytłumaczenie może byc jedno-jest jeszcze nie dojrzały, a jeśli ta górna -to znaczy, że albo przeżywa drugą młodość albo jest znudzony samym sobą ;) I w pierwszym i w drugim przypadku pozostaje tylko współczuć :wink:

• 6 months później...
  • 3 weeks później...

Nie rozumiem...

Po co go zapraszac? Ja nie zapraszam tego typu ludzi...w koncu to Wasz dom i decydujecie kogo zapraszacie...a jak kolezanka nie chce przyjsc na impreze sama to trudno... mysle, ze paretakich zaproszen "bez osoby towarzyszacej" daloby mu do myslenia

swoja droga- sama mialam takiego meza...znajomi przestali nas zapraszac i nie mialam do nich pretensji

Po wystawieniu mezowych walizek znajomi i kontakty torzyskie wrocily :D

Moze to niepopularne... ale wyeliminowac drania z towarzystwa- Wasze dobre samopoczucie jest wazniejsze

Jestem zdania, że raz to i księdzu wolno :lol: , czyli każdemu może się nieraz zdarzyć.

Ale skoro ma się zły humor albo się nie ma ochoty iść na przyjęcie - to się po prostu nie idzie! Proste!

Nie wiem na jakiej stopie jesteście z owym osobnikiem, ale można powiedzieć mu wprost, a jeśli nie to zaprosić następnym razem koleżankę, ale bez osoby towarzyszącej...

• 1 month później...
Mam jednego znajomego, który ma wciąż jakieś chumory będąc w towarzystwie: raz wychodzi wcześniej bo jest zmęczony (wręcz ostentacyjnie ziewa), czasem uważa że żona która zabrała głos (co w jego mniemaniu jest w złym guście) obraża go więc wychodzi nie zwracając uwagi na innych uczestników spotkania. Na marginesie jego żona to fajna kobitka o wydatnych ustach, która musi to wszystko znosić - szkoda mi jej.

Czy uważacie, że mężczyźnie przystoi takie zachowanie.

Według mnie kobiety mogą się tak zachowywać, gdyż jest to poza nimi (miesiączka, uczucia macierzyńskie itd.)

sie zastanawiam czy Kuba bardziej martwil sie o kolege czy o zone o wydatnych ustach :lol:

ale to tak na marginesie :wink:

Mam jednego znajomego, który ma wciąż jakieś chumory będąc w towarzystwie: raz wychodzi wcześniej bo jest zmęczony (wręcz ostentacyjnie ziewa), czasem uważa że żona która zabrała głos (co w jego mniemaniu jest w złym guście) obraża go więc wychodzi nie zwracając uwagi na innych uczestników spotkania. Na marginesie jego żona to fajna kobitka o wydatnych ustach, która musi to wszystko znosić - szkoda mi jej.

Czy uważacie, że mężczyźnie przystoi takie zachowanie.

Według mnie kobiety mogą się tak zachowywać, gdyż jest to poza nimi (miesiączka, uczucia macierzyńskie itd.)

sie zastanawiam czy Kuba bardziej martwil sie o kolege czy o zone o wydatnych ustach :lol:

ale to tak na marginesie :wink:

Ach Agnieszka, musiałaś taki szczegół wyłowić... :lol: :wink: