Opaves 22.09.2002 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 Domek przykryty dachem, są mury (porotherm), strop, brak podłogi na gruncie. Czy na zimę zabijać otwory okienne i drzwiowe deskami?Pozdrowienia,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.09.2002 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 Opaves zimujesz dokładnie to samo co i ja będę, choć nie wiem o jakim dachu mówisz (ja będe miał tylko papę). Zastanawiam się też, czy nie zrobić jednak wylewek ale pewnie nie zdążę. Okna bezwzględnie zabijać ale folią. Dechy daj tylko po obwodzie otworów. Tak będzie taniej i nie będzie kusiło żulowych złodziei - nie będzie im się chciało tych paru desek wyrywać. Jak zabijesz dechami całe otwory to na pewno je sobie wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opaves 23.09.2002 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Mam dach, czyli folia + dachówki.Pozdrowiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 "ckwadrat" - a jak dasz folię na okna, to miejscowe żulki łatwiej nie wejdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 24.09.2002 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Właśnie, o co chodzi z tymi deskami. Myślisz, że przydadzą im się te deski. Ostatecznie można dać jakies stare i w nienajlepszym gatunku, a jak nie będzie folii to lepiej będzie się suszył stam surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2002 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Ja mam takie stare deski, które były używane do szalunków i nimi planuję zabić otwory na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Ano jak tak mówicie to chyba trza dać deski. Myślałem, że wezmą je sobie na opal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 słucham?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 24.09.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Ooops. Tzn. chciałem powiedzieć na opał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 24.09.2002 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 A nawet jeśli to niech tam ida na opal (sorry: opał) i tak na wiosnę je będziesz odbijał i palił... Nie? A zawsze trudniej przez nie wleźć do domku, niż przez folię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts