Naomi 25.02.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Mam prośbę - jestem kopletnym laikiem jeśli chodzi o tematykę zakupu mieszkania. Trafiłam na mieszkanie obszerne z kawałkiem ogrodu i w miarę w centrum miasta. Mieści się na parterze, na górze sąsiedzi - 1 piętro i poddasze. Ogródek podzielony na 3. Mieszkanie jest ogrzewane węglem - w piwnicy stoi dość leciwy piec. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę przy zakupie,jakie pytania mam zadać, żeby nie pominąć czegoś istotnego? Bardzo dziekuję za wszelkie odpowiedzi . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 03.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 zabrzmi trywialnie ale na sąsiadów, co to za ludzie, czy chcesz "z nimi" mieszkać itp itd no i to ogrzewanie? leciwy piec na węgiel - widzę same kłopoty (może niepotrzebnie), czyją własnością jest piec, kto w nim pali - są jakieś grafiki czy jakiś palacz przychodzi, na węgiel chyba jest "zrzuta"; a może to jakaś wspólnota jest - jeśli tak to jakiś regulamin chyba mają?! a jak sąsiadowi z góry będzie dach przeciekał to musisz się z kaską dorzucić? kto i za czyje pieniącze pomaluje/naprawi ogrodzenie (jak jest), wymieni drzwi wejściowe itp itd a tak na marginesie to dlaczego ktoś to sprzedaje (pewnie śpiewa jakieś bajki ale jaki jest prawdziwy powód?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naomi 04.03.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Dziekuję za odpowiedź. Byłam już u sąsiadów. Ale z mieszkania zrezygnowałam - przesadzona cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts