milo 26.02.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Mam w planie oddzielenie części pomieszczenia ścianką działową z luksferów. Jak osadzić je na drewnianej podłodze? A może jest jakiś inny światłoprzepuszczalny materiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 26.02.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo 26.02.2005 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Mieszkam na poddaszu,mam mieszkanie ok 100m. Aby przybliżyć, to jest kwadrat, w samym centrum jest otwarty przedpokój,reszta pomieszczeń nie ma drzwi, takie otwarte mieszkanie. W suficie mam okno,które jest jednocześnie wyjściem na dach. Na podłogach wszędzie stare deski, pomalowane lakierobejcą. Dechy stare, stropy drewniane.... Scianka z luksferów musiałaby być lekko zaokrąglona(umieszczona pod tzm oknem w suficie) .Konstrukcja "trzymająca" szkło byłaby więc przykręcona do tychże desek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.04.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Można dać płytę z poliwęglanu np. tzw. kanałową. Napewno nie będzie tak ozdobna jak luksfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts