Pestka 24.05.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Ja też szukam dobrej ekipy do tynków w okolicach warszawy, jak Ktoś ma to prosze o polecenie - namiar na siebie lub ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusia 24.05.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Kodi odezwij się. Mnie też te "gdyńskie" tynki bardzo wery interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusia 24.05.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Kodi odezwij się. Mnie też te "gdyńskie" tynki bardzo wery interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.05.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Pusia , jesli jestes zainteresowana to daj znac - najlepiej na maila, albo zapraszam do grupy trojmiasto. Mam male zaleglosci na forum - wybacz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 10.07.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12584 w tym topicu jest moja odpowiedz o samej robociznie. Calosc jak w temacie tzn. od 55 do 75 w zaleznosci od: styropian czy frez czy nie - poza tym cena styropianu w grudniu 2002 byla o 25 % nizsza od obecnej jaki tynk tzn. jaka gramatura tynku im grubszy tym wieksze zuzycie tym drozej jaki kolor - to samo rozne kolory rozne grupy cenowe ile materialow dodatkowych, czyli np. listwy startowe, narozniki z siatka czy bez, czy narozniki wszedzie czy tylko w miejscach narazonych na uderzenie czy budynek jest prosty czy ma duzo roznych zalaman, gzymsow itp. ufff z grubsza to tyle cena oczywiscie z FV - gwarancja - materiał + robocizna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 19 zł m2 z materiałem i robocizną, tynk przygotowany pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greego 10.07.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 U mnie 18 pln/m2 - pod W-wą (blisko). Również pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 25.01.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Odnowię ten temat, ponieważ za miesiąc chcę zacząć tynkowanie domu, dostałem ofertę 22 zł/m2 za maszynowe tynki Knaufa, czy to dużo czy mało czy w sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KasiaA 30.01.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Czy ktoś zna namiary na firmy wykonujące tynki maszynowe w Tarnowie?Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 03.02.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Odnowię ten temat, ponieważ za miesiąc chcę zacząć tynkowanie domu, dostałem ofertę 22 zł/m2 za maszynowe tynki Knaufa, czy to dużo czy mało czy w sam raz? myślę że możesz spoko próbować 20 ps piszcie zawsze cenę za m2 z opisem technologii, tego czego cena dotyczy (materiały, robocizna), jaki metraż oraz jakość finalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anton 05.02.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 wewn. i zewn. tynk cem-wap na listwach, super wykonany 10zł/m2 rob + 5zł/m2 mat (cem, wapno, piach, żwir, listwy). Wlkp. Misza, daj namiary na fachowcow od tynków dzięki z góry Anton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.05.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Potrzebowałbym aktualnej informacji nt. ceny za tynki wewnętrzne w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.05.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Tynki wewnętrzne cementowo-wapienne (zamiast wapna- plastyfikator)- chcą 20 zł/m2 (robocizna bez materiałów) za następujący zakres prac: 1. Montaż listew, 2. Położenie tynku, 3. Gładź gipsowa, 4. Jednokrotne malowanie. Drogo, czy idzie to przeżyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 15.06.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 dobrzykowice: mozesz mi podac namiary na ta firme z Wroclawia z tynkami z agregatu? Szukam wlasnie wykonawcow na tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Mariusz P ta oferta jest nieaktualna od Dobrzykowic.Znam tą firmę ponieważ miałem również namiary od Dobrzykowic.W tej chwili cena wynosi od 10-12 zł za m//2 za robociznę plus materiał.Firma ta jest bardzo nieterminowa ja wziołem sobie inną.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Singer 01.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 10 zl/m2 lublin tynk cementowo wapienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.08.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Odświeżam, bo coś brak informacji o tynkach. Piszcie Jakie tynki, za ile robocizna? Szukam też dobrej ekipy do tynków zewnętrznych w okolicach Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 26.08.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Ja płaciłem 19 zł tynk gipsowy z materiałem - Baumit. Wyszło nieźle, ale firmy (tzn szefa) nie polecam. Sami tynkarze- ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.09.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Za tynk cem-wap 20 zł/m2 z agregatu i widać ze znają się na robocie. Nie spieszą sie, ale tynku przybywa z kazdym dniem jakość dobra pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yorki 06.09.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Gdynia - tynki wew. cem.-wap. 10zł/m. + materiały. Tynki zew. + docieplenie (styropian 10 cm) 25zł + materiały (w cynie montaż parapetów zew. z płytek caramicznych). UWAGA na tynki zew. (akryl) TERRANOVA!!! Firma która wykonywała ocieplenie zakończyła swoją pracę pod koniec września (tynk suchy i twardy) i jakie było moje zdziwienie, kiedy przyjechałem na budowę (16 pazdziernik) i zobaczyłem że dwie ściany po prostu SPŁYNEŁY. Oczywiście reklamuje materiał tzn. tynk akrylowy. Witam,mam do Ciebie pytanie -jak sie zakonczyla sprawa reklamacji tego tynku,bo ja rowniez mam podobny przypadek tzn. jestem wykonawca i po nalozeniu tynku po 2 tygodniach jak deszcz popada to robi sie miekki,ze mozna go palcem zdrapac.Chcialem to reklamowac ale stwierdzono,ze utwardzi sie po jakims czasie i tak ma byc(tynk rowniez terranowy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts