ewuniamiii 11.12.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 11.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jacek juz nie potrzeba gladzi, tynkarz tak ladnie zrobil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 11.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Gdynia - tynki wew. cem.-wap. 10zł/m. + materiały. Tynki zew. + docieplenie (styropian 10 cm) 25zł + materiały (w cynie montaż parapetów zew. z płytek caramicznych). UWAGA na tynki zew. (akryl) TERRANOVA!!! Firma która wykonywała ocieplenie zakończyła swoją pracę pod koniec września (tynk suchy i twardy) i jakie było moje zdziwienie, kiedy przyjechałem na budowę (16 pazdziernik) i zobaczyłem że dwie ściany po prostu SPŁYNEŁY. Oczywiście reklamuje materiał tzn. tynk akrylowy. Drogi Pawle - za tania firma i budzący wątpliwości materiał - efekt sam widzisz na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flp 15.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 21pln/m2 maszynowe gipsowe kanuf, łazienki i garaż cem-wapienne. materiał w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 15.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Po raz kolejny na tym forum przestrzegam wszystkich przed tanimi materiałami i tanimi firmami , bo efekt jest taki później ,że jest problem , z którym sobie nie można poradzić . W przypadku tynków ,są w Polsce firmy produkujące , którym można zaufać w 99 % - Są to KABE , KREISEL , STO ,BOLIX . I tylko tynki tych firm ja oferuje swoim klientom. Reszty wogóle nie biorę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 16.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 My mieliśmy cement, wapno,piasek i woda. Tanio,zdrowo i ładnie. TYnki cme-wap zacierane piaskiem kwarc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 17.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 U mnie cementowo wapienne maszynowo 23 zł z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pea1974 31.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 wstepna oferta to 21 za c-w z materiałem, 25 za gipsowe czekam na ostateczna oferte,,,, Witam. czy masz już ostateczną ofertę? Też szukam dobrej ekipy, buduję w Książenicach. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 05.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 u mnie tynki cem-wap kosztowały 15 zł. m2. Ale średnio jestem zadowolony i ciągle trzeba było fachowców pilnować bo pili a butelki chwali w takich miejscach że głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 07.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 apropo's tynkowania, to na co trzeba zwrócic uwagę przy "dogadywaniu się" Są jakieś operacje o których trzeba pamietac przy tynkowaniu? , tzn jakieś wygładzanie, polerowanie czy może jeszcze jakieś usługi które są nieodzowną częścią tynkowania.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Będziemy robić wkrótce (początek kwietnia) tynki po 13zł - tradycyjne, ręcznie nakładane, cementowo - wapienne, na listwach prowadzących Byłoby po 12zł, ale mamy baaardzo krzywe ściany i trzeba się pogimnastykować Ekipa z polecenia, więc powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wrocław mam ofertę na tynki wewnetrzne maszynowe z materiałem ok 13 zł/m kw Chyba robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacos22 11.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Proszę o podpowiedź- czy 20zł za m2 tynki gipsowe z materiałem to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Proszę o podpowiedź- czy 20zł za m2 tynki gipsowe z materiałem to dobra cena? z narożnikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacos22 11.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Proszę o podpowiedź- czy 20zł za m2 tynki gipsowe z materiałem to dobra cena? z narożnikami ? Hmm. To mnie zaskoczyłeś. Wykonawca powiedział, że z materiałem ale ta cena wydaje mi się za niska jeżeli miałoby być z narożnikami. Jeżeli orientujesz się w cenach to podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam. Proszę o podpowiedź- czy 20zł za m2 tynki gipsowe z materiałem to dobra cena? z narożnikami ? Hmm. To mnie zaskoczyłeś. Wykonawca powiedział, że z materiałem ale ta cena wydaje mi się za niska jeżeli miałoby być z narożnikami. Jeżeli orientujesz się w cenach to podpowiedz ja robiłem okrągłe narożniki - rewelacyjny efekt. Po castingu tylko jedna ekipa podjęła się tej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 14.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam.W wakacje 2009 rozpocząłem budowę domu jednorodzinnego i obecnie planuję dokończyć tą inwestycję. Dlatego też szukam „SOLIDNEJ EKIPY” która wykona moje zlecenie,- Zlecę wykonanie ścianek działowych z cegły Eder 11,5 - 8 szt/m2. Powierzchnia ścianek to 80m2. Wysokość ścianek to 2,75m - 11 warstw.- Zlecę wykonanie tynków wewnętrznych. Tynki cementowo-wapienne. Powierzchnia z sufitami to około 550 m2.- Zlecę wykonanie tynków zewnętrznych. Tynki cementowo-wapienne. Wysokość ścian do okapu to 3,5m, a wysokość szczytów to 8,0m. Powierzchnia tynków zewnętrznych to około 200 m2.Termin rozpoczęcia to: wiosna 2010. Myślę że będzie to początek kwietnia.Tak jak wspomniałem wyżej: Interesują mnie tynki CEMENTOWO WAPIENNE wykonane zgodnie z dobrą praktyką oraz normą budowlaną.Budowa znajduje się 20 km od Piły na północy Wielkopolski.Będę wdzięczny również za polecenie ekipy lub też ekip budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borgos 25.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam. Proszę o podpowiedź- czy 20zł za m2 tynki gipsowe z materiałem to dobra cena? z narożnikami ? Hmm. To mnie zaskoczyłeś. Wykonawca powiedział, że z materiałem ale ta cena wydaje mi się za niska jeżeli miałoby być z narożnikami. Jeżeli orientujesz się w cenach to podpowiedz ja robiłem okrągłe narożniki - rewelacyjny efekt. Po castingu tylko jedna ekipa podjęła się tej realizacji. to ciekawe, czy można prosić o jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzisiaj dzwoniłam do jednego z poleconych ekip od tynków cem-wap zacieranych na gładko i jestem w szoku. Pan podał mi cenę BEZ MATERIAŁÓW 24zł No chyba że to normalna cena ale z tego co tu czytam to raczej drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 15.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U nas właśnie dziś zaczynają. 22 zł z materiałem, cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts