dorben 13.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ewbuxxxo miał na myśli pewnie robociznę + materiał. W moich okolicach ceny cementowo-wapiennych bardzo podobne- od 24 do 30zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja mam oferty na cem-wap za 26 - robocizna i materiał, maszynowe, filcowane, druga wersja 30 zł - firma twierdzi, że pod malowanie, trzecia - ok. 32 i twierdzą, że koniecznie trzeba potem dawac gładź, bo będę niezadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 13.05.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja mam ekipę, cem-wapienne za 23 zł/m2. Robocizna (maszynowe plus filcowanie) +materiał. Twierdzą, że pod malowanie się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indigo 14.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 my płaciliśmy za samą robociznę (tynki cementowo-wapienne) ok. 16 zł/metr. pod malowanie. różni teraz przychodzą (kafelkarz itp) i mówią, że dobrze tynki zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.06.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja mam wycene od polecanego fachowca na tynki c-w tylko robocizna 17 zl/m2 (Wielkopolskie). Zgodzilem se bez wahania a teraz widze, ze trzeba bylo sie jednak troche powahac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 03.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ja dostałem dziś ofertę na cem-wap z materiałem 25 zł/metr. Byłem na budowie na której ekipa właśnie kąłdzie tynki i muszę powiedzieć, jestem pod wrazeniem. Tynk ma delikatną fakturkę, ale jak dla mnie pod malowanie nadaje sie jak najbardziej. Tynki robione z gotowych mieszanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 04.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 25 zł za m2 z materiałem to bardzo dobra cena...jak byłeś, oglądałeś i się podoba to nic tylko podpisywać umowę. Ja płaciłem podobnie ale musiałem naciągać jeszcze gładź bo jednak zbyt szorstkie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagDalena86 21.09.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 za tynk cem.-wap. maszynowy wewnętrzny - robocizna bez rachunku 8 zł/m2, w sumie z materiałami( ce., wap, piach, narożniki - 12 zł/m2 Witam, Jeżeli to możliwe proszę o namiar, planuję rozpoczęcie na już ... Z góry dziękuję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts