CMYK 16.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ja tydzien temu skonczylem tynki cementowo wapienne maszynowo 3 dni to trwalo 650 m2 scian i sufitow po 14,50 z materialem budowa w Pruszczu Gdanskim w pomorskim. Tynki piekne gladziutki nawet sie nie spodziewalem ze beda az takie gladkie.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Piejar-mogę prosić namiary na tych tynkarzy na maila? [email protected]Z góry dzięki, pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Piejar-mogę prosić namiary na tych tynkarzy na maila? [email protected] Z góry dzięki, pozdrawiam-Dagmara. Poszło na maila. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.08.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam Właśnie skończyli mi tynki wew. cem-wap robione ręcznie 10zł/m2 + mój materiał ale parę obiadków musiałam ugotować i mieszkali na budowie bo są z daleka. Witaj Mozna prosic o namiary na tynkarzy??? Pozdrawiam Pawel N Poszło na priv hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomim 18.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam. Mam pytanie chce właśnie położyć tynk zewnętrzny cienkowarstwowy krzemianowo silikonowy ostatnia warstwa styropian siatka i zaprawa juz jest. Jeden gość zaśpiewał mi 16zl za m2 i za wykonanie dodatkowego gzymsu takze16zl za mb co myślicie o tej cenie ? cena samej robocizny bez materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barracuda77 03.10.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam Właśnie skończyli mi tynki wew. cem-wap robione ręcznie 10zł/m2 + mój materiał ale parę obiadków musiałam ugotować i mieszkali na budowie bo są z daleka. Witaj Mozna prosic o namiary na tynkarzy??? Pozdrawiam Pawel N witam!!! proszę namiar- [email protected] . skoro z daleka to może z południa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barracuda77 03.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 9 PLN/m2 za zwykły cw i 11 za filcowany (pod malowanie). Nie filcuję piwnic i powierzchni pod kafelki. Ceny ze Śląska. Pewno można znaleźć za 8 PLN ale taniej to już chyba nie. Witaj, Piejar proszę o namiary na w/w. dzięki. Ślij na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mony 03.10.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A my palcilismy 23 zl/m2 za tynk cem-wap, maszynowy, 4 kategoria, praktycznie pod malowanie- robocizna + material (tynk "z worka", do tego wszystkie listwy i rozne pierdolki pierdolki). Na gipsowe mielismy oferte za 21-22zl/m2 czy mógłbys przesłać namiary? jestem zainteresowany - też wrocław pzdr mony [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin004 19.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Poszukuję ekipy tynkarzy (gips maszynowy) i ekipy do elewacji (styropian). Nie mogę nikogo znaleźć. Jak ktoś z Was zna sprawdzone ekipy i może je polecić to proszę o info na priv. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 21.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 robota w listopadzie 2006 r. tynk filcowany 10 zł za m kw. lubelskie. majstrom dawalem tylko materialy i kawę i herbatę. robota 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 22.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jeśli można- poproszę namiary tych tynkarzy z lubelskiego na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 23.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam, chciałabym prosić o aktualny koszt położenia tynku wewnętrznego w Wlkp. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 23.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam, Ja też proszę na priva namiary na tych tynkarzy z lubelskiego. pozdrawiam tomki4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ile może kosztowac ocieplenie domu styropianem 15 cm i tynk i pomalowanie. Jaki tynk jeszcze nie wiem. Materiał wykonawcy. Może ktos ma namiary na kogoś dobrego w pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.01.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 moi fachowcy wezma 30zl (bez mat) za 12cm styro. plus reszta plus obrobka okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.01.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 moi fachowcy wezma 30zl (bez mat) za 12cm styro. plus reszta plus obrobka okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 30.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dla tych co tynkują swoje apartamenty... pewnie nic czego już byście nie wiedzieli... żeby tynk wyszedł porządnie to trzeba mieć porządny piach. U siebie mogłem dostać wywrotkę za 150 zł ale nie miałbym tego co mam. Ja dałem z transportem 650 zł ale teraz nie będę robił żadnych gładzi gipsowych. Dla zainteresowanych z lubelskiego podam, że kopalnia jest w Kornicy. To gdzieś niedaleko Białej Podlaskiej tel. 083 358 74 69. Niedawno zrobiłem też posadzki z mixo kreta. Najlepszy żwir jaki dostałem pochodził ze żwirowni w Wandzinie niedaleko Niemiec. Dobry bo sortowany i prawie bez margla. W międzyrzecu Podlaskim też mają bardzo dobry (podobno) ale zimą nie mieli sortowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 30.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zapodałem numer telefonu i nie wiem czy nie złamałem jakichś zasad forumowych. Może teraz jakiś admin mnie wywali z forum albo w najlepszym wypadku wychłoszcze... co to będzie? Nie jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 30.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zapodałem numer telefonu i nie wiem czy nie złamałem jakichś zasad forumowych. Może teraz jakiś admin mnie wywali z forum albo w najlepszym wypadku wychłoszcze... co to będzie? Nie jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 06.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Przywołuje temat, bo dla mnie na czasie.szukam tynkarza - dostałm namiary na pana z polecenia, robi rewelacyjne tynki tradycyjne, że mucha nie siada.Podał mi cenę za robociznę i tu naszła mnie wątpliwość czy warto, czy cena jest oki, czy z kosmosu.Okolice Wrocławia, cena 22zł za 1m2 - robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts