Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za m2 tynku gipsowego maszynowego

ALF

Recommended Posts

Cena 18 PLN z materiałem to super cena, ale czy jakość? Oby tak.

Osobiście widziałem kilka dni temu tynk położony za 22 PLN z materiałem i jak przyłożyłem 2 m łatę po skosie a potem już dowolnie sprawdzałem to tylko pozazdrościć. Kartki papieru byś nie wcisnął!!! i to się liczy. Pion 100%. mało tego posadzka to samo 100% marzeń, ale to już inny temat.

Oby ta (18 PLN) cena była równie efektowna wówczas GRATULACJE!!!!

Pozdrawiam.

M.K.

• 2 weeks później...
Cena 18 PLN z materiałem to super cena, ale czy jakość? Oby tak.

Osobiście widziałem kilka dni temu tynk położony za 22 PLN z materiałem i jak przyłożyłem 2 m łatę po skosie a potem już dowolnie sprawdzałem to tylko pozazdrościć. Kartki papieru byś nie wcisnął!!! i to się liczy. Pion 100%. mało tego posadzka to samo 100% marzeń, ale to już inny temat.

Oby ta (18 PLN) cena była równie efektowna wówczas GRATULACJE!!!!

Pozdrawiam.

M.K.

Jakość wykonania to jedno, a użyty materiał to drugie. Mój wykonawca podczas negocjacji cenowych stwierdził, że oczywiście może zejść z ceny czyli z 22PLN na np. 19PLN, gdy zdecydujemy się tynkować gipsem nie Knaufa MP 75L, ale np. Doliną Nidy lub podobnym. Tylko wtedy gładkość ścian już nie będzie taka jak przy Knaufie. Zdecydowałem się na Knaufa.

• 7 months później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...