punto 28.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 tak dla ścisłości: w artykule "Formalności budowlane" wkradł się błąd. Odnośnie tego kto wydaje dziennik budowy- podano, że wydaje go na wniosek inwestora powiatowy inspektor nadzoru budowlanego. TO JEST BŁĄD. Dziennik budowy można sobie kupić w księgarni budowlanej, markecie budowlanym, obojętne. Chodzi o to żeby był opieczętowany - nie jak podano przez powiatowego inspektora nadzoru budowlanego, tylko w wydziale architektury, czyli tam gdzie inwestor załatwiał pozwolenie na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.03.2005 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Punto cóż za błyskotliwość i spostrzegawczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.03.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A ja myslę, że tutaj nie ma błędu. Jest tylko pół błędu . Dziennik kupiony w księgarni jest makulaturą do chwili podstemplowania i zarejestrowania w odpowiednim urzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 29.03.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 A ja myślę, że jednak jest mikro-błąd. Dwa lata temu dostałam pozwolenie na budowę łącznie z dziennikiem właśnie w Urzędzie. Obecnie - w tym samym urzędzie - dziennik trzeba przynieść ze sobą (do ostemplowania ma się rozumieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts