Capra 28.02.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Szukam wykonawców stanu surowego - dom w Lublinie. Chcę zacząć na wiosnę. Oczywiście jak wszystkim, zależy mi na uczciwości, trzeżwości na budowie i odpowiednio niskiej cenie. Gdy pytam o wykonawców znajomych co już zbudowali, nie chcą nikogo polecić. Ciekawe czemu? Niedługo przestanę wierzyć, że można zrobić coś tanio ale fachowo. Może ktoś podtrzyma mnie na duchu i jednak pozwoli uwierzyć, że istnieją wykonawcy, których warto polecić? Jestem pełna nadziei i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 01.03.2005 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 tanio i solidnie wykonujemy dachy , z każdego materiału na terenie całego kraju. tel 0880926689 [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JJB 02.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ponawiam pytanie, rowniez szukam ekipy do budowy domu w okolicach Lublina, dodatkowo specjalistow od kladzenia cegly elewacyjnej ( w zamiarze silikatowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts