konradex 28.02.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 WitamJestem nowy i chciałem się przywitać serdecznie.Chcę się budować ale nie wiem jak, mam mała działkę ok. 6 arów.Nie wiem czy warto wchodzic w dom drewniany firmy Holz-Haus czy lepiej coś murowanego. Pewnie się powtarzam z tym pytaniem ale zrozumcie.Nie wiem czy brać kredyt od razu na całość i się wprowadzić czy budować na raty kilka lat, ale to ostatnie to ostatecznośc bo mieszkanie w Nowej Hucie (Kraków) zaczyna być uciążliwe.Dzięki za wszelkie info. Pozdrawiamkonradex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 28.02.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witaj serdecznie na naszym forum Życzę wszystkiego naj w nowym przedsięwzięciu P.s. Witamy się kilka pięter niżej - on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witaj u nasz Jak możesz to pisz w dziale WYMIANA DOŚWIADCZEŃ albo przyjdź na spotkanie Formowe w sobotę (5.03.2005) w Warszawie na Kamionkowskiej. Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konradex 28.02.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witaj serdecznie na naszym forum Życzę wszystkiego naj w nowym przedsięwzięciu P.s. Witamy się kilka pięter niżej - on line właśnie potrzebuje pomocy jeśli chodzi o pisanie wiadomości. Jest tu jakieś archiwum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 na górze w menu opcja "szukaj" + kluczowe słowo zapytania.reszta pójdzie jak po maśle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 28.02.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 WitamNowej Huty nie zazdroszczę... Archiwum nie ma ale jest funkcja szukaj - wpisujesz hasło np.ytong , porotherm itp. i wynajduje ci wiele wątków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witamy, witam;)))) Budowac, nie wazne z czego, byle budowac!!! Prawda?? Ja też mialem kiedys taki dylemat, ale jakos idzie:) Trzeba mieć duzo samozaparcia;) no i kasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts