johny27 01.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 czekam na rady od doswiadczonych foumowiczów Ja na 100% zrobię lustrzane odbicie i dodatkowe okno w salonie? co jeszcze z praktycznego punktu widzenia? http://www.dobredomy.pl/?id_project=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 01.03.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Bardzo mi się podoba ten projekt - szkoda, że mam za wąską działkę na niego Moje pomysły: 1. Domyślam się, że góra będzie Twoja i żony oraz dzieci. Zastanówcie się, czy nie warto by zrezygnować z kącika z biurkiem w sypialni na rzecz prywatnej mini łazienki. 2. Mnie trochę śmieszy wyjście na balkon z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 SUPER jest swietnie poprostu ja moze tylko zrobilabym wejscie do lazienki ( np. drzwi przesuwane) z sypialni rodzicow , co by nie musieli sie ubierac aby wyskoczyc z lozka do lazienki wyjscie z lazienki na balkon? dziwny pomysl troche ale jak wam sie przyda do czegos to dlaczego nie Dobry wybor - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sb12 01.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 witamw zasadzie nie ma się do czego przyczepić, ale szczerze mówiąc zmodyfikowałbym wejście - wiatrołaptrochę niepraktyczne z racji 3 par drzwi i szafy - wąsko i może się zdarzyć że wszystkie drzwi w jednym czasie będą otwartewięcej osób wchodzących i jest ciasnoa poza tym supersb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johny27 01.03.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 zlikwiduje tez wejscie z garazu do domu i przesune dzwi do pom gospodarczego zwiekszajac w ten sposob wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Brakuje mi tu pomieszczeń gospodarczych - tak naprawdę macie tylko to na dole - 5metrów, jesli wstawicie tam piec - mało będzie. Do łazienki na górze jest wejście z dwóch stron - z hallu i tarasu. A to może powodować rózne niespodziewane sytuacje. Ja bym się zastanawiała nad zamianą łazienki i sypialni i ewentualnie wygospodarowaniem na górze albo łazienki dla rodziców albo garderoby. Ale to moje pierwsze nieprzemyślane odczucia.Natomiast pomieszczeń gospodarczych będzie Wam brakować przy tym projekcie, uwierzcie mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johny27 01.03.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 ni ebedzi epieca bo bedzi eogrzewanie elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 01.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Coś bym pomyślał o innym wejściu z garażu do domu. Może zmniejszyć gospodarczy i przez to powiększy się wiatrołap, który przecież będzie przedpokojem. Pomyśl też o strychu, ja mam i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johny27 01.03.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 wejscia z garazu do domu nie bedzi ewiec powiekszy sie przedpokoj o prawie 1,5m2. A strych bedzie ale przez wlaz nie wlozy sie tam duzych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts