Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jakie zmiany zrobilibyście w tym projekcie?

Recommended Posts

Bardzo mi się podoba ten projekt - szkoda, że mam za wąską działkę na niego :(

Moje pomysły:

1. Domyślam się, że góra będzie Twoja i żony oraz dzieci. Zastanówcie się, czy nie warto by zrezygnować z kącika z biurkiem w sypialni na rzecz prywatnej mini łazienki.

2. Mnie trochę śmieszy wyjście na balkon z łazienki :D

SUPER :p

jest swietnie poprostu :p

ja moze tylko zrobilabym wejscie do lazienki ( np. drzwi przesuwane) z sypialni rodzicow , co by nie musieli sie ubierac aby wyskoczyc z lozka do lazienki :p

wyjscie z lazienki na balkon? dziwny pomysl troche ale jak wam sie przyda do czegos to dlaczego nie :wink:

Dobry wybor - gratuluje :p

witam

w zasadzie nie ma się do czego przyczepić, ale szczerze mówiąc zmodyfikowałbym wejście - wiatrołap

trochę niepraktyczne z racji 3 par drzwi i szafy - wąsko i może się zdarzyć że wszystkie drzwi w jednym czasie będą otwarte

więcej osób wchodzących i jest ciasno

a poza tym super

sb

Brakuje mi tu pomieszczeń gospodarczych - tak naprawdę macie tylko to na dole - 5metrów, jesli wstawicie tam piec - mało będzie. Do łazienki na górze jest wejście z dwóch stron - z hallu i tarasu. A to może powodować rózne niespodziewane sytuacje. Ja bym się zastanawiała nad zamianą łazienki i sypialni i ewentualnie wygospodarowaniem na górze albo łazienki dla rodziców albo garderoby. Ale to moje pierwsze nieprzemyślane odczucia.

Natomiast pomieszczeń gospodarczych będzie Wam brakować przy tym projekcie, uwierzcie mi.