Zdziebdzio 01.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Gdzie sie podziali romantyczni mezczyzni??? Moj maz zapytal mnie wczoraj podczas kapieli naszego synka - chcesz cos dostac na dzien kobiet? Kurcze, gdzie jego inwencja tworcza i element zaskoczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Gdzie sie podziali romantyczni mezczyzni??? Moj maz zapytal mnie wczoraj podczas kapieli naszego synka - chcesz cos dostac na dzien kobiet? Kurcze, gdzie jego inwencja tworcza i element zaskoczenia?? moj pyta inaczej - chesz jakis prezent czy kwiatek ci wystarczy???? pierwszorzedne pytanko co? no ale nie powiem, nie powiem, bywa romantyczny i zaskakuje mnie np. niespodziewana wyborna kolacja ktora sam przyrzadzil, swieczkami wkolo lozka - bywa, bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No to ja musze swojego pochwalic.Kwiatek co miesiac na kazde rocznice{naszego poznania sie]od 6 lat.Prezenty niespodzianki na kazda mozliwa okazje! Pomyslow mu jeszcze nie brakuje i mam nadzieje,ze tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 01.03.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Te dziewczyny są niesamowite. Z jednej strony mamy być szarmanccy i gentlemańscy a z drugiej mamy zasuwać na budowach jak wyrobnicy. Widział ktoś gentlemana z kielnią? Z jednaj strony czuły i delikatny i zaraz potem użeraj się z tą wyemancypowaną kochaną feministką. Czy tym Babom kiedykolwiek się dogodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 01.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Gdzie sie podziali romantyczni mezczyzni??? Moj maz zapytal mnie wczoraj podczas kapieli naszego synka - chcesz cos dostac na dzien kobiet? Kurcze, gdzie jego inwencja tworcza i element zaskoczenia?? Poszli się utopić albo powiesić. bo przeciez romantyk to człowiek przeżywający tragiczny konflikt spowodowany rozbieżnością między wyznawanymi ideałami a rzeczywistością, człowiek skłócony ze światem i społeczeństwem, w którym żyje, buntujący się przeciw istniejącym normom społecznym, kulturalnym i obyczajowym. Bohater romantyczny to indywidualista i człowiek o niezmiernie bogatym życiu wewnętrznym, pełen sprzeczności, rozterek i wahań. Jedną ze stałych cech bohatera romantycznego było także przeżywanie wielkiej romantycznej miłości, która stawała się wielką namiętnością, była też dowodem - wyznawanej przez romantyków - dominacji uczuć nad rozumem. Miłość romantyczna jest najczęściej nieszczęśliwa i prowadzi bohatera do samobójczej śmierci Drogie panie czy Wy aby na pewno oczekujecie od nas postaw romantcznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.03.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dziewczyny - cieszcie się , że pamiętają i dają tego dowód tymi pytaniami ( aczkolwiek też mnie razi sposób ich wypowiedzi ) . Mój zawsze twierdził , że to święto komunistyczne – więc .... czasami dostałam kwiatka . A co ma do tego ustrój ? - to już zupełnie nie rozumiem . Dla mnie - to oznaka szacunku i miły gest – do którego przywiązuję dużą wagę , bez względu na daty w kalendarzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.03.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 He he he... dobrze, że pyta, co chcesz dostać, mojemu do głowy by nie przyszło dawanie mi czegokolwiek na Dzień Kobiet, Walentynki, urodziny, imieny, gwiazdke itp itd. Jak mu marudziłm pół roku i w dodatku przedstawiłam uzasadnienie ekonomiczne (promocja) to w swojej nieograniczonej dobroci i łasce kupił mi książkę przed gwiazdką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.03.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Cwaniary. Niby nie chcom, aleć się przypomną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 01.03.2005 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 hi, hi Moj maz sie tlumaczy ze on by mi wszystko na tacy podal, ale ... nie ma pieniazkow Natomiast rzeczywiscie zawsze pamieta o rocznicach i zawsze dostaje kwiatka. Ubawilo mnie natomiast strasznie samo pytanie i sposob w jaki je zadal Aga, fajny taki maz, swieczki wokol lozka, fiu, fiu!! Moj maz stwierdzil ze on nigdy nie byl romantyczny, a szkoda ale niespodzianki potrafi zrobic. W zeszlym roku wstal bardzo rano i pojechal do Bronisz zeby kupic mi i Anusi caly pek roz A w tym roku moze jednak, pomimo pytania czy chcesz cos dostac na dzien kobiet? dostane buziaka i kwiatuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 01.03.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No, mój rycerz to musi się bardzo, ale to bardzo wysilić żeby zdobyć się na romantyczny gest, bo to wcale nie w jego naturze . Z okazji różnych okazji dostaję prezenty i kwiatki, ale to raczej efekt kilkuletniej tresury, a nie porywów serca. A jak zdaży mu się, że sam z siebie romantycznym gestem zabłyśnie, to zawsze mi się to poniekąd podejrzane wydaje... Ale, co robić? Biorę z dobrodziejstwem inwentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 01.03.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No to ja chwalę "swego" Romantyk nie z tej ziemi !!! na urodziny (oczywiście 18 ) dostałam 4000 sztuk Max-ów ! I jak tu nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.03.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Zdziebdzio, a te świeczki wokół łóżka to czasem nie trącają o nekrofilię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.03.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Gdzie sie podziali romantyczni mezczyzni??? .... Przywołany do tablicy zgłaszam się ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.03.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Chyba kupię żonie parkiet do jej przyszłej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 01.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 |Dobrze ,ze trabia ,że jest dzień kobiet, bo mój połówek przegapił by na pewno. Ostatnio mu o moich imieninach teściowa i dziadkowie przypomnieli. Chociaż poprawnie lokalizuje miesiąc moich urodzin więc nie jest tak strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.03.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Wiecie co? Nie w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 02.03.2005 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Zdziebdzio, a te świeczki wokół łóżka to czasem nie trącają o nekrofilię? No co Ty!!!!!!! Moj maz jeszcze takiego romantycznego gestu nie wykonal, ale gdyby tak mi poustawial swieczuszki w domu na podlodze to nie mailabym nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Zdziebdzio, a te świeczki wokół łóżka to czasem nie trącają o nekrofilię? Zareaguje bo ja pisalam ze moj moza kiedys swieczki w sypialni ustawil kolo lozka aby bylo romantycznie. kroyena? a ty wiesz wogole co to nekrofilja? bo watpie troszke. Jesli nie wiesz to podpowiem - dewiacja seksualna polegajaca na checi zaspokojenia potrzeb seksualnych z trupem. Nadal uwazasz ze postawienie w sypialni kilku swieczek dla zapewnienia atmosfery romantycznej to nekrofilia? A w takim razie swieczki na stole do obiadu tez? ohydne porownanie zrobiles, a jesli to mialo byc smieszne to masz specyficzne poczucie humoru - nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 02.03.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Śmieszne, bo mnie też skojarzyło się z katafalkiem i świecami wokół niego. A prawdę mówiąc, to nie najlepszy pomysł ze względu na bezpieczeństwo - może się kołderka zsunąć i zająć od świeczki. A wtedy to już baaaaardzo nieromatycznie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 02.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A ja myślę, że jest trochę tak: niby tęsknimy za romantycznymi facetami, ale gdyby nam przyszło z takim bujającym w obłokach romantykiem żyć na co dzień, to byśmy się nieźle napiekliły. Ja lubię w moim mężu, że jest konkretny, zdecydowany i stoi mocno na ziemi (wystarczy że ja fruwam ). Nie oczekuję od niego, ze będzie śpiewał serenady pod oknem. I wiem, że najlepszym sposobem wyrażenia jego miłości do mnie jest to, że buduje dla nas dom Ale oczywiście miło jest dostać bukiet czerwonych róż. Mój mąz zawsze pomięta o tym na urodziny, rocznicę, Walentynki i na Dzień Kobiet raczej też. Więcej nie wymagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts