Wojer 01.03.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Do wykonania (na początek) poziomów a później do reszty hydrauliki.Inwestycja znajduje się w Siestrzeni, niedaleko grodziska Maz. a ja pracuję w Warszawie.Pow. domu ok.250 m2. Nie ukrywam że istotną rolę odgrywa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 01.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witaj,Przesłałam namiary na priva. Mam nadzieję, że wiadomość dotarła.Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojer 01.03.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dziękuję za posta i proszę o ponowne przesłanie wiadomości bo nic nie doszło.Bardzo dziękuję i pozdrawiam.Wojer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts