Wojciech010 27.01.2019 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Nie polecam Izoflexu, jestem po reklamacji dokladnie rok i płytki znowu odpadają, nie jest to rozwiązanie trwałe, które wytrzyma lata, polecam jednak prawdziwy klinkier, warto dołożyć pieniążki i mieć zrobione coś porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech010 29.04.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ja odradzam używanie izoflexu, nie przekonam się do niego. W porównaniu z prawdziwym klinkierm to niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klew 06.05.2019 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Ja mam fragmenty elewacji wykończone płytkami Izoflex. Jak na razie trzymają się dobrze (klejone 2 miesiące temu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosowski92 30.05.2019 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Elastolith niestety nie wyróżnia się jakąkolwiek trwałością. Ten materiał kruszy się w dłoniach, polecam tylko klinkier z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts