tomek1950 01.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Oby się dobrze mieszkało. Wśród przyjaznych sąsiadów, miłym, ładnym otoczeniu, w zgodzie z resztą rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Może powinieneś zająć się radjestezją .Jeżeli jesteś takim dobrym odbiornikem Pozdr. Kiedyś o tym myslałem nawet czytałem Wróżkę Pomysllę o tym. A czy motyle cosśoznaczają? Codziennie wlatuje do mojego domu motyl. Ciekawe. Dobrze, że nie bocian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 02.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dla wierzących: sakramentalia - poświęcone olej woda i sól - tymi sakramentaliami znaczy się odrzwia czyli framugi drzwi wejściowych, żeby nikt kto wejdzie do domu nie zostawił złych emocji, zazdrości, zawiści, ten zabieg chroni dom przed złem. Sama mam zamiar tak zrobić w nowym mieszkanku. Ty to pisalas serio? Czy tak dla podtrzymania tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts