julcik 01.03.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Hej!Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 05.06.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witaj ja jestem z bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 22.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hej! Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.? Ja też... No prawie... Chciałbym i robię co mogę w tym celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A ja już od maja mieszkam w swoim nowym domku w Bielsku!Jest super!Napiszcie co porabiacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 22.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A ja już od maja mieszkam w swoim nowym domku w Bielsku!Jest super! Napiszcie co porabiacie! Witam Julcik Pochodzę z Bielska, mieszkam w Sosnowcu (żonę sobie w Zagłębiu znalazłem ), a pracuję w Katowicach. W maju kupiliśmy działkę w Komorowicach Krakowskich. Budować to się pewnie zaczniemy najwcześniej za jakieś 2 lata, w tym roku może projekt, w przyszłym media. Jest jeszcze problem pracy, wolałbym coś nieco bliżej... A tak a propos Bielska i okolic. To jest wątek w KLUBIE BUDUJĄCYM na Forum p.t.: Czy w Beskidach nikt nie buduje? A ty skąd jesteś uciekinierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 22.07.2005 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja jestem z Czechowic-Dz.Południowych dokładnie,ale większą część rodziny mam w Bielsku.Tu się wybudowałam na działce mojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hej! Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.? Nie,nie... Ja nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 23.07.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Nie,nie... Ja nie jestem. Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ? a moze i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 23.07.2005 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Karin,dzięki dobrze to ujęłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Julcik, zauwazyłaś jak Lucek lubi być na topie na forum ? obojetne co mu się uda napisać ale aby tylko być widocznym ! - megaloman jeden ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Julcik, zauwazyłaś jak Lucek lubi być na topie na forum ? obojetne co mu się uda napisać ale aby tylko być widocznym ! - megaloman jeden ! Czesc dziewczeta. To mile,ze doceniacie moje starania. A moze tak wiecej tresci,z Waszej strony,zamiast przymiotnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Czesc dziewczeta. To mile,ze doceniacie moje starania. A moze tak wiecej tresci,z Waszej strony,zamiast przymiotnikow. Hej! Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.? Nie,nie... Ja nie jestem. Lucek, ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 karin Pomijam milczeniem fakt,ze nie potrafisz napisac mego nick'a.Ciekawi mnie natomiast,skad w tobie i w watku o pochodzeniu,ocena mnie sie wziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Luc, pytanie Julcik brzmiało "Hej! Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.?" o ile nie Jesteś z Bielska lub Częstochowy to po cóż bijesz piane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Luc, cierpisz na narcyzm czy megalomanie ? a moze i to i to A to twoja reakcja na moja odpowiedz. Odpowiedzialem przeczaco,zgodnie z prawda i nutka zalu w glosie,na pytanie watku. No i komu sie ocena osobowosci wraz z przymiotnikami nalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 24.07.2005 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Następna moja prośba.Proszę piszcie swoje najlepsze przepisy kulinarne:ciasta,sałatki,mięsa..itp. w wątku Sprawdzone RADY kulinarne dla niezbyt doświadczonych zerknij, co tam napisałeś ? czy nie zauważasz, że piszesz aby tylko być widocznym ? nie na temat ale aby zabłysnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Hej! Czy jest ktoś z okolic Bielska-B. lub z Czechowic-Dz.? karin Uprzejmie donosze,ze to powyzej to temat watku. O czym Ty piszesz? Szto z taboju,jakby ktos bliski,powiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Karin,zauważyłam ,że Luc wyszukiwał moje posty i wcale nie wypowiadał się w temacie,a tylko próbował mnie wyśmiać lub przeinaczyć moją wypowiedź.Koniec końców uznałam ,że nie będę na niego zwracać uwagi,bo facet chyba rzeczywiście cierpi na narcyzm w połączeniu z megalomanią.Najśmieszniejsze jest to,że doczepił się do biednego schabowego i kurczaka i nawet w wątku "co przywieźć ze Stanów"to wcisnął.Ale ma facet inwencję.Może w domu jest pod czyimś pantoflem i przynajmniej na forum może się wyżyć.No,cóż niektórzy tak mają!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 julcik niezle Ci idzie z ocena mojej osoby.zgaduje,ze jestes po psychologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 No widzisz ,a to wczoraj Kroyenna myślał,że ty masz taki fakultet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts