Luc Skywalker 24.07.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 A jak to sie ma do rzekomego przeinaczania twoich wypowiedzi? A to przyklad twojej niekonsekwencji : Koniec końców uznałam ,że nie będę na niego zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Kobieta zmienną jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.07.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 julcik a jak skomentujesz w tym swietle,wypowiedz karin? ona nawet nie zblizyla sie w swojej wypowiedzi,do tematu watku. ona napisala kilka cieplych slow o mnie. zaciekawilo mnie to ,bo zarzucasz mi: Karin,zauważyłam ,że Luc wyszukiwał moje posty i wcale nie wypowiadał się w temacie znowu mamy do czynienia ze zmiennoscia kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.07.2005 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Człowieku,czytasz czasem temat postu?!Mam wrażenie ,że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts