marek____37 08.03.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 pattaya wysli mi adres meilowy bo go niemmam ache wyslac odpowiedz.darek rz wyslalem ci odpowiedz na twoje pytania. przepraszam za opoznienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 09.03.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Mam dach kopertowy - prosty bez udziwnień. Powierzchnia około 190m2. Blachę kupowałem w Dachluxie, montowała ją ekipa przez nich rekomendowana - za 3100 złotych polskich. Robili szybko i dobrze. Aż miło było patrzeć na ekipę, która w ciszy (prawie ze sobą nie rozmawiali podczas pracy - każdy robił swoje i nie oglądał się na pozostałych) i bez stwarzania problemów inwestorowi wykonuje swoją robotę. Potwierdzam: niekoniecznie wysoka cena idzie w parze z wysoką jakością. Ale to dobrze, że można znaleźć porządnych fachowców, którzy nie liczą jak za złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lokman 11.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja mam dach 220m2 kopertowy. Łącznie za wierzbę i położenie dachówek Brass oraz obróbki blacharskie i rynny zapłaciłem za robociznę 10500 zł. netto. To wychodzi jakieś ok. 48 zł/m2 dachu +wierzba. Całośc robili dwa miesiące i zrobili na medal . Okolice Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 11.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja mam dach 220m2 kopertowy. Łącznie za wierzbę i położenie dachówek Brass oraz obróbki blacharskie i rynny zapłaciłem za robociznę 10500 zł. netto. To wychodzi jakieś ok. 48 zł/m2 dachu +wierzba. Całośc robili dwa miesiące i zrobili na medal . Okolice Poznania. Lokman - wyślij mi bardzo Cię proszę, na priv namiary na Twoją ekipę od dachu. Zbieram oferty. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 12.03.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 tanio i solidnie na terenie całego kraju wykonujemy pokrycia i remonty dachów.tel. 0880926689[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 12.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 około 20zł za dachówkę wraz z obróbkami kompleksowo przy założeniu że nie trzeba więźby poprawiać po cieślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 14.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Poszukałem w starszych "Muratorach" i trafiłem na przegląd dachówek ceramicznych. Otóż autor tegoż twierdzi, że ułożenie karpiówki jest droższe niż dachówek falistych, i to sporo (sama karpiówka też wychodzi, o dziwo, drożej). Żeby nasze rzucanie cenami tutaj miało sens, może należałoby precyzować o jakiej dachówce mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 15.03.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 witamOczywiście chodzi mi o dachówkę zakladkową karpiówka oczywiście drożej wszelkiego rodzaju wole oczy ,kosze pełne .wieżyczki wycena indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Singer 16.03.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Robocizna dachu (dachowka Roben, obrobki blacharskie, więźba dachowa) o powierzchni ok 260 m2 wyniosla mnie 15 tys. zl, woj lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 16.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 signer tos przeplacil wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.03.2005 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Niestety do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi od marek__37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 16.03.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam !!!! Ja juz ustaliłem cenę za mój dach (dom Neptun z pracowni Domus ) 250 mkw .Za wykonanie kompletnego dachu od więźby po rynny i wstawienie okien dachowych zapłacę 10 tyś zł .Firma polecona i sprawdzona . Jesli chodzi o drewno na więźbę to załatwiam po 580 zł zaimpregnowane z dostawą na miejsce budowy ( cena jeszcze trochę do zbicia) . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 16.03.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 pattaya to sprawdz skrzynke albo podaj inny adres bo wyslalem dwa razy i tez niedostalem odpowiedzi . klienci którzy rzeczywiscie sa zainteresowani to dzwonią do klienta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2005 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 pattaya to sprawdz skrzynke albo podaj inny adres bo wyslalem dwa razy i tez niedostalem odpowiedzi Sprawdziłem.Adres podałem dobry.Codziennie otrzymuję masę maili i tylko te dwa nie doszły.Ciekawe. klienci którzy rzeczywiscie sa zainteresowani to dzwonią do klienta . Czyli powrót do lat 70-tych? O, nie.To się nazywa konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 17.03.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam !!!! Zgadzam sie z Pattaya - Marku _______37 masz niestety błędny pogląd na prowadzenie interesu . jeśli wydaje ci się że to "ktoś" będzie cię prosił abyś łaskawie zbudował mu dach to się mylisz . Sam prowadzę prywatny biznes i często zabiegam o to aby klient podał mi swój numer i to ja do niego dzwonię bo to on mnie wybrał w gąszczu innych firm i to za jego pieniadze kupię chleb i zapłacę podatki . Jeśli chcesz komus zrobić dach to do niego dzwoń łaskawie . D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 17.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 fajnie sie mowi ale nie widze tu numeru do pattayi !!!na informacje nei bede dzwonil !!!pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jak to było? "Dla chcącego -nic trudnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 17.03.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 wiadomosci na priva pewnei tez nie dostales ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.03.2005 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dostałem.Była to opowieść o tym,gdzie zrobiliście dachy.Panie Marku,wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.03.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam !!!! Marku_________37 - komu ty do chole..... robisz łaskę . reklamujesz się w kilku działach i zachwalasz swoje usługi ,a nie potrafisz załatwić prostej sprawy polegającej na kontakcie z klientem który potem da ci chleb . Piszesz również często o swoich super atrakcyjnych cenach które tak naprawdę nie są rewelacją . Tak było w moim przypadku -podana przez ciebie cena została przezemnie wynegocjowana w moim mieście w firmie poleconej i na pewno robiącej dobrze z gwarancją . Ich dachy mogłem sobie oglądać ( 5 sztuk ) w promieniu 1,5 km od mojej działki i porozmawiać z właścicielami. I wiesz dlaczego nie skorzystałem z twoich usług -dlatego że czekałem tydzień na twoją odpowiedź i musiałem dwa razy pisać maile ,abyś łaskawie odpisał . Moze ktoś napiszę na forum że robisz dobrze wcale tego nie neguje ,jak na razie nikt nie pochwalił twojej działalności (a może przegapiłem) D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts