Daroll 09.04.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ludzie chciałbym zobaczyć te wasze dachy !!!! 300 m za 6700 !!! Totalna BZDURA !!!! Ja robiłem w firmie DACHLUX wyszło w dachówce 16.000 dali mi 3 lata gwarancji (umowę cywilno-prawną). Wykonanie SUPER !!! Widziałem Dachy robione po 6000-10,000 tys i uwierzcie nie zamieszkałbym pod takim dachem za darmo !!!! JAK KTOŚ BIERZE ZA KŁADZENIE DACHÓWKI 10-12 ZŁ/M TO MUSI TO BYĆ "NIEZŁY" FACHOWIEC !!!! DOBRY FACHMAN SIĘ CENI !!! TO STARA ZASADA !!! chyba jestes wykonawca dachow. a co to za filozofia poukladac dachowke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 09.04.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 do DAREK _ RZ : masz problem człowieku ??? nie jestes zainteresowany bo musiales za dlugo czekac ?? to trudno ale ze chce ci sie tak produkowac mnie by było szkoda palców na twoim miejscu. na głupote nie ma rady !! do PATTAYA : a na ciebie szkoda mi słow - czysty przykład debilizmu. piszesz zapytanie na forum ( podajże 5 czy 6 post) cytuje : MARKU___37 SKAD JESTESCIE I GDZIE MOZNA ZOBACZYC EFEKTY WASZEJ PRACY ??? ja ci ku... odpisuje skad jestesmy i gdzie robilismy klientom dachy , sam sie do tego przyznajesz ze otrzymales wiadomosc na priva z opowiescią gdzie je robilismy. skad jestesmy jest w naszym opisie rowniez mozna zobaczyc. moje pytanie brzmi : DO KUR.. NĘDZY JAKIE JEST TWOJE PYTANIE NA KTÓRE MAM CI ODPISAC ??? na wszystkie pytania ci odpowiedziałem. powinieneś sie leczyc czlowieku . albo ludziom dupy nie zawracac . po takim poscie mozesz juz zmienic NICk bo zaden cie nie wezmie do roboty,z .......sie nie robi interesow niestety ,troche kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts