Flesz 02.03.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam.Zastanawiam się nad zakupem dachówki już w marcu, licząc na lepsze rabaty.Interesuje mnie czarno-bronzowa angoba z Robena.Dach prosty, dwuspadowy 205 m^2Dostałem następującą ofertę: dachówka - rabat 23% gąsiory, dachówki skrajne - rabat 14 % klamry, mocowania - rabat 17 % rynny - rabat 15%W sumie za caly dach wraz z klamrami i orynnowaniem wyszlo 17 tys.Czy warto już kupic? A może jeszcze poczekać? Chyba że jeszcze sie potargować?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 02.03.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Moim zdaniem wygląda to nieźle. Może ten rabat na rynny jest niezbyt wielki. Nie mniej bardziej interesujacy jest wzrost rabatu na samą dachówkę nawet tylko o 1% niż na rynny np. o 5% .Poza tym zwróć uwage na to, czy zaproponiowane ilości materiałów są z nadmiarami. Przy prostym dwuspadowym dachu nie beda to duze ilosci ale zawsze musi to być tak 5 %.A pora do kupowania jest dobra. Możesz zamówić, dokonac przedpłaty i masz gwarancję ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 03.03.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 wuitamjesli szuka pan wykonawcy dachu to polecam swoje usługi. tanio i solidnie, cały kraj. tel 0880926689emeil : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 16.03.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam ponownie.Zdecydowałem się na samą dachówke, ale powalczyłem o rabat i sie opłacało:dachówka - rabat 27% gąsiory, dachówki skrajne - rabat 17 % Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 17.03.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam ponownie. dachówka - rabat 27% quote] niczego sobie rabacik trzeba tylko uważać bo czasem nieuczciwi sprzedawcy fikcyjnie zawyżają cenę podstawową żeby klienta zachęcic dużym upustem Nie twierdzę ze u cibie tak było ale słyszałem i o takich praktykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts