Alicjanka 24.09.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Mam pytanie: czy ktoś widział gdzieś w Warszawie lub okolicach halogenki w postaci "reflektorków" przymocowywanych do sufitu na nóżce (każdy osobno - nie chodzi mi to u systemy na drutach, lub kilka halogenów na jednym stelażu). Widziałam coś takiego u kogoś (kupował w Łodzi), ale w W-wie nie widziałam nigdzie. Problem jest, że u mnie między płytą GK (czyli sufitem) a folią paroprzepuszczalną i wełną mineralną, która ociepla sufit jest niewielka odległość i obawiam się, że normalne halogenki montowane w płycie będą uszkadzać folię z powodu ciepła jakie emitują. A na korytarzu mam mieć pięć takich pojedynczych "reflektorków" skierowanych na boki. Dajcie znać jeśli ktoś coś takiego widział, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 ikea? a jeszcze słyszałam o jakimś centrum oświetleniowym, ale nie wiem , gdzie , co , jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.09.2002 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Alicjanko, wejdż na stronę http://www.luxmat.pl i przejrzyj sobie propozycje (w produktach). Jeśli coś wypatrzysz, to możesz się skontaktować z którymś z najbliższych biur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 27.09.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Przejrzyj jeszcze ofertę Plexiform-u. Mają śliczne rzeczy, głównie włoskie. Drogie, ale chyba warte ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.09.2002 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Dzięki za namiary. Luxmat ma ładne halogenki, ale tylko na systemach drutów. A na stronie Pleksiformu nie ma wcale oświetlenia...A może wiecie gdzie jest jakiś sklep w W-wie z dużą ofrtą oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 01.10.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 http://www.artemide.com.pl/dystrybucja.htm(górna półka jakości i cen)powodzenia [ Ta Wiadomość była edytowana przez: krzysztofj dnia 2002-10-01 08:49 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: krzysztofj dnia 2002-10-01 08:57 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 01.10.2002 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 nie pleksi ale plexi,spróbuj http://www.pxf.pl lub http://www.plexiform-polska.com.plpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.10.2002 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Jest duży sklep oświetleniowy na (chyba) Łodygowej tzn. jadąc Radzymińską na Białystok, przy McD są światła, w prawo na Wołomin, a w lewo skręca się na sklep z oświetlniem (po lewej stronie ulicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 02.10.2002 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Rammadan, dzięki za ten adres. No widzisz jak to się z blondynką można dogadać...Model Colibri(wall_ceiling2) to by mi idealnie pasował. Tylko się dowiem ile kosztuje sztuka...?Dzięki jeszcze raz!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 02.10.2002 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Co najmniej 317zł/szt. Przedział cenowy absolutnie nie dla mnie.Ale dowiedziałam się, że od dziś do piątku są w Pałacu Kultury targi oświetleniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 09.10.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Alicjanko, własnie dzisiaj w naszym biurze zamontowano nam bardzo fajne halogenki na nóżkach. Montuje sie je do sufitu, można wyłaczyc bezpośrednio na obudowie lub kontaktem. A kupic je mozna na ulicy Młodzieńczej w Warszawie, gdzie ponoc jest duży sklep oświetleniowy (róg Radzymińskiej, przy McDonaldzie). To co prawda prawa strona ale jesli jeszcze nie kupiłas to może warto sie przejechać. Ceny nie znam ale na pewno nie była taka jak wyżej (znam moja firmę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 09.10.2002 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Dzięki, może się tam przejadę. Byłam bowiem na targach oświetleniowych i znalazłam kilku producentów różnych tego typu halogenków, z ceną do 59zł/szt, ale żeby je kupić to trzeba zamawiać u producenta np w Gdyni, lub Poznaniu. Nasze sklepy mnie rozczarowują bo wybór jest żaden.Np szukam oświetlenia do zamontowania na lustrze wklejonym w kafelki i niestety nic nie ma. Jeśli natomiast jest jakaś delikatna lampeczka, to podstawę ma po byku. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-10-09 11:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 09.10.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Niestety, halogenki na 12V nawet te najmniejsze wymagają transformatora, a on ma swoje wymiary. Mozna go gdzieś ukryć - nad sufitem podwieszonym, w meblach, za lustrem - jeśli jest miejsce i przepływ powietrza, bo czy indukcyjny czy elektroniczny to ciepła trochę wydziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts