ada24 02.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Planuje właśnie urządzenie kuchni, w której planowana jest zmywarka. Nigdy wcześniej jej nie posiadałam, więc brak mi doświadczenia w tej kwestii. Proszę pomóżcie, na co zwrócić uwagę przy zakupie, jakie parametry, wielkość, funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 04.03.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41626&highlight=zmywarka Ja osobiście mam zamiar postawić na dobrą firmę (chyba Bosch). Znajomi mają Boscha i są bardzo zadowoleni. Inni mają Amicę i ta jest kiepska (słabo zmywa).Nie potrzebują dużo bajerów. Chciałbym panel zewnętrzny, ok 4 zakresy temp, 3-4 programy, regulowany kosz, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts