rafałek 02.03.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Czy też Wam się przytrafia ogpowiadać głupio w niektórych tematach.Niekiedy (jak mam zły dzień) i spotykam temat "jak powinna wyglądać działka budowlana?" tomam ochotę odpiszać (lub odpisuję): "prosta i malowniczo położona.A jak wy reagujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 02.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Chyba mam w sobie takie pokłądy tolerancji dla takich pytań, jakich nie znalazłabym w realu. Przypominam sobie, jak to było na początku. Bardziej niz takie naiwno - głupie pytanie wkurza mnie ostentacyjne wymądrzanie się niektórych osób z elementami obrażania innych. To nie o Tobie Rafałku oczywiście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja tak mam bardzo czesto, ale jak tak mam to sie gryze w jezyk, tfu w palce, tfu w klawiature. No i jednak sie nie ugryzlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2005 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja ostatnio stwierdziłem, że będę odpisywał w stylu: "...wiele osób już o tym pisało, ale skoro nie znalazłeś w archiwum to..." jednak są też pytania w których oczekują oceny gustów lub spraw bardzo podobnych które przewalają się falami przez forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.03.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 W ten sposób szybko mnie dogonisz na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Jaq bym osobiście zrezygnował z liczników. Niech będą tylko statusy (tak jak teraz (domownik, forumowicz, stały bywalec itp). To wystarczy by ocenić aktywność, a już nikt nie będzie się czepiał. (ale jeszcze parę dni i będę Ciebie dochodził...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Pewnie się zdarzyło, nic chwalebnego. Zawsze sobie powtarzam, że powinno się być ponad...............ale nie zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 zgadzam sie z Rafałkiem....i podpisuje moze redakcja cos z tym zrobi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A było tak piknie 21 postów/dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Bardziej niz takie naiwno - głupie pytanie wkurza mnie ostentacyjne wymądrzanie się niektórych osób z elementami obrażania innych. No to bywa denerwujace. Jednakze, prawde mowiac, to mam czasem taki wisielczy humorek, i korci mnie, zeby cos glupiego odpisac (a moze nawet pare razy mi sie zdazylo)... Tylko ze my juz mamy jednego stanczyka wiec nie ma wakatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 To wystarczy by ocenić aktywność No wlasnie... aktywnosc... ale nie koniecznie wiedze i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.03.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 JoShi, ale się nie krępuj, łostatnio Stańczyk nawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.03.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 rafałek,mnie tez wkurza jak ktos po raz koeljny zakłada wątek o np PTH czy BK co lepszeale nie uniknie sie tego typu wpisów bo człowiek z natury jest leniwy a info chciałby od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 To wystarczy by ocenić aktywność No wlasnie... aktywnosc... ale nie koniecznie wiedze i takie tam... Dlatego nie każdy kandyduje na najlepszego doradcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.03.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Bardziej niz takie naiwno - głupie pytanie wkurza mnie ostentacyjne wymądrzanie się niektórych osób z elementami obrażania innych. Witaj w klubie. A było tak piknie 21 postów/dzień. Co?Żoneczka do roboty zagoniła? Mnie bardziej od samopowtarzalnych pytań irytują pełne agresji,wyższości,kpiny,złośliwości,chamstwa i pustogłowia odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.03.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Nie wiem , czy się zdarza ... osądżce sami - bo ja nie jestem wobec siebie obiektywna . Ale wiem jedno - jest mi strasznie przykro , gdy podczas czytania postów - przypadkowo muszę uczestniczyć w kłótniach , i wywlekaniu brudów między forumowiczami . Na szczęście są to odosobnione przypadki ... niemniej jednak , naprawdę czuję się zażenowana w takich sytuacjach . I upraszam o opamiętanie się ... z całym szacunkiem dla wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.03.2005 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Wydaje mi się, że niekiedy każdy z nas ma złe dni i kogoś ponosi, ale co innego jak ktoś ciebie zirytuje i mu odpiszesz z jajem a co innego jak ktoś kogoś obraża z premedytacją. Odpowiedzi z jajem przeradzają często wątek z problemowego w rozrywkowy (co może prowadzić do frustracji autora, ale jak reagować na pytanie w stylu "z czego budować" lub "co jest lepsze X czy Y").Wątki w których ktoś zaczyna obrażać innego najlepiej omijać, umierają one śmiercią naturalną lub przeobrażają się w pyskówkę 2 lub kilku osób... Chyba najlepiej jakby moderator kasował cały wątek. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 jak pokazaly wydarzenia z ostatnich kilku dni moderator skasuje watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Faktycznie, "Trzeba mieć fantazję.." zniknął Nie przeczytałem całości Co do pytania, to jestem za usuwaniem tylko chamskich postów. Ani wątek, ani wypowiadający się w nim 'normalnie' [na poziomie, na temat, z sensem, z kulturą] nie są niczemu winni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Nie przeczytałem całości to bylo smutne, smutne i przykre, wiec chyba dobrze ze nie ma Tez uwazam, ze nie wina autora i szkoda watku, ale widac cos za cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts