Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy też Wam się przytrafia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdarzyło mi się.Miało być kąśliwie ale wobec pewnej profesji ogólnie,bez jakichkolwiek osobistych wycieczek.

-Zamysł artystyczny był : krótko i dobitnie.Wyszło...powiedzmy skutkiem

zbiegu okoliczności - trup w każdej szafie. 8)

Nie zawsze uda się przekazać całej myśli jednym zdaniem,a czasami

człowiek nie ma siły pisać wypracowań pt.co autor chciał powiedzieć.

A tu ręka świerzbi...

-Co do młodych forumowiczów (jam ci tum ci) : szukanie w archiwum

wymaga cierpliwości,a tu człowiek chce JUŻ - osobiście nie zadaję za dużo

pytań,bo większośc odpowiedzi znalazłam właśnie w archiwum.Na cudze

pytania wałkowane wcześniej 100 razy nie reaguję - może dlatego,że jestem na razie teoretykiem.Jeszcze pierwsza łopata w ziemię nie wbita,to

co się będę wymądrzać :wink: Ale za rok,kto wie czy na pytanie " czy kolor zielony pasuje do mojej łazienki " nie opiszę,że to zależy ..... :D :D

-Licznik postów jest po nic .Chociaż na okrągłą sumkę można postawić

wirtualnego szampana :D

-A czy Wy tysiąc postów temu nie zadawaliście nerwowych pytań "za ile ?" :wink:

-Najważniejsze to chyba nie podchodzić śmiertelnie poważnie do wszystkiego,no chyba że chodzi o budowę domu :D

Bardziej niz takie naiwno - głupie pytanie wkurza mnie ostentacyjne wymądrzanie się niektórych osób z elementami obrażania innych.

I tu się jak najbardziej zgadzam. Bo jak ktoś uważa, że pytanie czy wątek głupi albo dublujący to, o czym już mowa była tysiąc razy, to może po prostu nie wchodzić i głowy sobie nie zawracać. Ale jak ktoś notorycznie daje wszyskim wokół do zrozumienia, że wie absolutnie wszystko i na każdy temat, to się we mnie aż gotuje...

I denerwuje mnie też, kiedy wątek na jakiś konkretny temat zamienia się w słowny pojedynek dwóch czy trzech zapalczywych forumowiczów, bo to już nie jest wtedy ani ciekawe, ani pouczające i nikomu nie służy.

A czy zdarzyło mi się głupio odpowiedzieć? No pewnie, przecież to ludzkie, nie?

-mąż mnie zdradza,upić się czy wykąpać? :roll:

Na to ostatnie można odpowiedzieć kawałem:

W bramie namiętnie całuje się pewna para. Od pewnej chwili nerwowo przygląda im się wystraszony facet. W końcu całujący mężczyzna nie wytrzymuje i pyta:

- Czego się gapisz !

Na to wystraszony odpowiada słabym głosem:

- Pppprzepraszam, chciałem się tylko zapytać żony czy może mi dać klucz od mieszkania.

przypomnial mi sie podobny w stylu :)

Do swietego Pierta w kolejce stoja dwa duszki czekajac ba skierowanie - pieklo czy niebo

I jak to zwykle bywa rozmowa zaczela sie od pytanie - jak tu trafiles?

-pierwszy odpowiada - zamarzlem na smierc a ty?

-umarlem ze zdziwienia- wyobraz sobie przychodze do domu, zona nago, lozko jak po przemarszu wojsk wiec zaczynam szukac kochanka - pod lozkiem - nie ma, za firana - nie ma, na boaklonie - nie ma - cale mieszkanie tak obszukalem i nie znalazlem - a serce tego nie wytrzymalu i tu trafilem

-na to pierwszy - no widzisz - gdybys zajrzal do lodowki zylibysmy jeszcze obaj

Wowka ma rację!

Ja lubię też teksty typu:

-10tys za kocioł to dużo czy mało?

-20tys za dach to dobra cena?

-lepszy jeden pies czy dwa koty?

-czy w domu z maxa i styropianu będzie ciepło?

-ile za ekipę?

-mąż mnie zdradza,upić się czy wykąpać? :roll:

Pa

taaaa te teksty sa naprawde idealne :) ostatnio jest tu jeden ktory co chwila rzuca takei pyatania - w sumie wolno mu ale nikt nie siedzi w jego portfelu to po pierwsze a po drugie cyferki nie sa odzwierciedleniem tego co efektem koncowym moze byc - ale w sumie ..... co mi do tego ;)

Przesyła Ci świeżą porcję...

Jareko... tak się czepiasz tych cytatów... jak by śpiewali Bogarodzicę to chyba byś czuł się jak za młodych lat... (sam zaczepiałeś :wink: )

jak widze Elita nie tylko na budowaniu sie zna :) :) :) Taaaaa kultowe seriale :)

a teraz z czego inny - "no nie ....... - z zajaca wilka zrobic :) "

Imie specjalnie wykropkowalem gdyz kazdy by na to wpadl

No Juras - ty spec jestes :) choc to inny serial niz twoj ulubiony co na pamiec znasz ;)

Przesyła Ci świeżą porcję...

)

a nie było to tak "..przesyła Ci świeżą partię" :roll: 8)

Jest forumista, którzy pewnie wybuduje wspaniały dom, ale jego pytania /że czlowiek jest tak głupi, że kusi go zagladanie do takich postów/ doprowadzały mnie do bólu żołądka. On pewnie skorzystał, ale z reszty zrobił sobie poligon doswiadczalny :wink:

Mnie nikt nie prześladuje, ale mam swojego idola w wyszukiwaniu problemów i w znajdowaniu nietypowych rozwiązań. Jak zacznie budować to może się zmieni, a może nie, ale dla mnie to on dodaje kolorytu, powoduje, że czasami zmieniam sposób myślenia :D

Ale on jest rozbrajająco-rozczulający.

Wasz idol, jest tez moim. :D

pozdrawiam

Konrad

No to jestem pełna podziwu dla Was 8) :lol: :lol: :lol:

rafałek napisał:
    Mnie nikt nie prześladuje, ale mam swojego idola w wyszukiwaniu problemów i w znajdowaniu nietypowych rozwiązań. Jak zacznie budować to może się zmieni, a może nie, ale dla mnie to on dodaje kolorytu, powoduje, że czasami zmieniam sposób myślenia

pattaya napisał:
    Ale on jest rozbrajająco-rozczulający.

Wasz idol, jest tez moim.
    [list=]