Wojtek62 03.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 albo na wymianie słownej podczas spotkania forumowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 03.03.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Zdarzyło mi się.Miało być kąśliwie ale wobec pewnej profesji ogólnie,bez jakichkolwiek osobistych wycieczek. -Zamysł artystyczny był : krótko i dobitnie.Wyszło...powiedzmy skutkiem zbiegu okoliczności - trup w każdej szafie. Nie zawsze uda się przekazać całej myśli jednym zdaniem,a czasami człowiek nie ma siły pisać wypracowań pt.co autor chciał powiedzieć. A tu ręka świerzbi... -Co do młodych forumowiczów (jam ci tum ci) : szukanie w archiwum wymaga cierpliwości,a tu człowiek chce JUŻ - osobiście nie zadaję za dużo pytań,bo większośc odpowiedzi znalazłam właśnie w archiwum.Na cudze pytania wałkowane wcześniej 100 razy nie reaguję - może dlatego,że jestem na razie teoretykiem.Jeszcze pierwsza łopata w ziemię nie wbita,to co się będę wymądrzać Ale za rok,kto wie czy na pytanie " czy kolor zielony pasuje do mojej łazienki " nie opiszę,że to zależy ..... -Licznik postów jest po nic .Chociaż na okrągłą sumkę można postawić wirtualnego szampana -A czy Wy tysiąc postów temu nie zadawaliście nerwowych pytań "za ile ?" -Najważniejsze to chyba nie podchodzić śmiertelnie poważnie do wszystkiego,no chyba że chodzi o budowę domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czyż nie są piękne w swojej prostocie pytanie w stylu: - Jle kosztuje wybudowanie domu? I tu pytanie do Forumowiczów - co po przeczytaniu takiego pytania szybciej opada. Szczęka czy ręce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 03.03.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Bardziej niz takie naiwno - głupie pytanie wkurza mnie ostentacyjne wymądrzanie się niektórych osób z elementami obrażania innych. I tu się jak najbardziej zgadzam. Bo jak ktoś uważa, że pytanie czy wątek głupi albo dublujący to, o czym już mowa była tysiąc razy, to może po prostu nie wchodzić i głowy sobie nie zawracać. Ale jak ktoś notorycznie daje wszyskim wokół do zrozumienia, że wie absolutnie wszystko i na każdy temat, to się we mnie aż gotuje... I denerwuje mnie też, kiedy wątek na jakiś konkretny temat zamienia się w słowny pojedynek dwóch czy trzech zapalczywych forumowiczów, bo to już nie jest wtedy ani ciekawe, ani pouczające i nikomu nie służy. A czy zdarzyło mi się głupio odpowiedzieć? No pewnie, przecież to ludzkie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.03.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Wowka ma rację! Ja lubię też teksty typu: -10tys za kocioł to dużo czy mało? -20tys za dach to dobra cena? -lepszy jeden pies czy dwa koty? -czy w domu z maxa i styropianu będzie ciepło? -ile za ekipę? -mąż mnie zdradza,upić się czy wykąpać? Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.03.2005 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 -mąż mnie zdradza,upić się czy wykąpać? Na to ostatnie można odpowiedzieć kawałem: W bramie namiętnie całuje się pewna para. Od pewnej chwili nerwowo przygląda im się wystraszony facet. W końcu całujący mężczyzna nie wytrzymuje i pyta: - Czego się gapisz ! Na to wystraszony odpowiada słabym głosem: - Pppprzepraszam, chciałem się tylko zapytać żony czy może mi dać klucz od mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 przypomnial mi sie podobny w stylu Do swietego Pierta w kolejce stoja dwa duszki czekajac ba skierowanie - pieklo czy niebo I jak to zwykle bywa rozmowa zaczela sie od pytanie - jak tu trafiles? -pierwszy odpowiada - zamarzlem na smierc a ty? -umarlem ze zdziwienia- wyobraz sobie przychodze do domu, zona nago, lozko jak po przemarszu wojsk wiec zaczynam szukac kochanka - pod lozkiem - nie ma, za firana - nie ma, na boaklonie - nie ma - cale mieszkanie tak obszukalem i nie znalazlem - a serce tego nie wytrzymalu i tu trafilem -na to pierwszy - no widzisz - gdybys zajrzal do lodowki zylibysmy jeszcze obaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Wowka ma rację! Ja lubię też teksty typu: -10tys za kocioł to dużo czy mało? -20tys za dach to dobra cena? -lepszy jeden pies czy dwa koty? -czy w domu z maxa i styropianu będzie ciepło? -ile za ekipę? -mąż mnie zdradza,upić się czy wykąpać? Pa taaaa te teksty sa naprawde idealne ostatnio jest tu jeden ktory co chwila rzuca takei pyatania - w sumie wolno mu ale nikt nie siedzi w jego portfelu to po pierwsze a po drugie cyferki nie sa odzwierciedleniem tego co efektem koncowym moze byc - ale w sumie ..... co mi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.03.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Przesyła Ci świeżą porcję... Jareko... tak się czepiasz tych cytatów... jak by śpiewali Bogarodzicę to chyba byś czuł się jak za młodych lat... (sam zaczepiałeś ) jak widze Elita nie tylko na budowaniu sie zna :) Taaaaa kultowe seriale a teraz z czego inny - "no nie ....... - z zajaca wilka zrobic " Imie specjalnie wykropkowalem gdyz kazdy by na to wpadl No Juras - ty spec jestes choc to inny serial niz twoj ulubiony co na pamiec znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Reasumując:-"bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Przesyła Ci świeżą porcję... ) a nie było to tak "..przesyła Ci świeżą partię" Jest forumista, którzy pewnie wybuduje wspaniały dom, ale jego pytania /że czlowiek jest tak głupi, że kusi go zagladanie do takich postów/ doprowadzały mnie do bólu żołądka. On pewnie skorzystał, ale z reszty zrobił sobie poligon doswiadczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Mnie od pewnego czasu prześladuje jeden typ.Oto próbka poziomu jego wypowiedzi:http://www.murator.pl/forum/viewtopic.php?t=42511&sid=30062677ce588bf51d18398e269d32e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.03.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 wyluzuj choc wiem ze czasem to trudne. Pamietam wtedy zawsze (no prawie zawsze ) ze sa ludzie i ludziska a pamietasz w innych watkach Inwestroke? Buszujacego w oknach? jareco? Szymona z szymonowic? i tym podobne meteory? Ale patrz - nicki utkwily w pamieci wiec zaistnieli po wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Masz rację jareko.Ale czasami trudno się pohamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 pattaya - fakt - ja dzis nie wytrzymalem i dostalo sie rafal9dla mnie gosc juz z pytaniami przegina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.03.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Mnie nikt nie prześladuje, ale mam swojego idola w wyszukiwaniu problemów i w znajdowaniu nietypowych rozwiązań. Jak zacznie budować to może się zmieni, a może nie, ale dla mnie to on dodaje kolorytu, powoduje, że czasami zmieniam sposób myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Ale on jest rozbrajająco-rozczulający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.03.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Mnie nikt nie prześladuje, ale mam swojego idola w wyszukiwaniu problemów i w znajdowaniu nietypowych rozwiązań. Jak zacznie budować to może się zmieni, a może nie, ale dla mnie to on dodaje kolorytu, powoduje, że czasami zmieniam sposób myślenia Ale on jest rozbrajająco-rozczulający. Wasz idol, jest tez moim. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 No to jestem pełna podziwu dla Was rafałek napisał: Mnie nikt nie prześladuje, ale mam swojego idola w wyszukiwaniu problemów i w znajdowaniu nietypowych rozwiązań. Jak zacznie budować to może się zmieni, a może nie, ale dla mnie to on dodaje kolorytu, powoduje, że czasami zmieniam sposób myślenia pattaya napisał: Ale on jest rozbrajająco-rozczulający. Wasz idol, jest tez moim. [list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts