justa555 02.03.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witamMoze ktos wie, czy jest jakis sposob, zebym nie musiala odsuwac domu od granicy dzialki az 11 m? Tak mowi plan zagospodarowania przestrzennego. Dzialka ma 30 x 30 m , wiec jak sie odsune 11 m od drogi, 4 m od sasiada z przeciwnej strony, to na dom zostanie 15 m. A gdzie ogrod? Marzyl mi sie ogrodek za domem a nie od ulicy! Czy moge cos probowac robic, czy jestem na przegranej pozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 02.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Masz na myśli zapewne linię zabudowy.Jeśli tak to raczej nic nie zdziałasz.Ja mam linię zabudowy 16 metrów,a będę się budował 20 metrów od drogi,ponieważ mam inną koncepcję ogrodu,który będzie z przodu,dzięki czemu zyskam intymność i ustronność.Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.03.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 wystąp do Gminy (Burmistrz) o zmiejszenie w Twoim przypadku lini zabudowy, mi się udało od 20%, proźba musi być naprawdę dobra i poparta słuszną przyczyną, najlepiej cisnącą łzy z oczy Pana Burmistrza. Masz pare % szans, może się uda. Zawalcz np. o 2 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa555 03.03.2005 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzieki. Wlasnie mam zamiar sprobowac u Wojta. Moze sie uda. Chcialabym miec ogrod z obydwu stron domu, ale dzialka ma 1000 m, wiec przy wybudowaniu domu parterowego i przy zachowaniu linii zabudowy 11 m, niewiele miejsca zostaje w ogole na ogrod. nie mowiac o tym, ze mam bardzo zawezone mozliwosci wyboru projektu domu.Troche mnie to zmartwilo, (ale tylko troche)pozdrawiamjusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts