Adilberta 02.03.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Kupilam mieszkanie, w ktorym caly przedpokoj wylozony jest sosnowa boazeria. Kto wykonal takze pawlacze ale drzwi to zwykla plyta pilsniowa oklejona tapeta drewnopodobna. Wyglada to koszmarnie. Czy mozna przemalowac te boazerie i co zrobic z dzrwczkami pawlacza? Moze ktos ma dobry pomysl na niedroga przerobke? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.03.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Przemalowac mozesz.Moja kolezanka tez kupila mieszkanie z boazeria i pomalowala ja na niebiesko lacznie z pawlaczami,terakota w przedpokoju bialo-niebieska,panele w pokoju tez na kolor niebieski.Ogolnie nie wyglada to zle.Pomaluj ,jak nie wujdzie to zerwiesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adilberta 03.03.2005 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Przemalowac mozesz.Moja kolezanka tez kupila mieszkanie z boazeria i pomalowala ja na niebiesko lacznie z pawlaczami,terakota w przedpokoju bialo-niebieska,panele w pokoju tez na kolor niebieski.Ogolnie nie wyglada to zle.Pomaluj ,jak nie wujdzie to zerwiesz wszystko Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.04.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Można próbować nabić boazerię nową na istniejące drzwi. Zależy jaka jest konstrukcja. Trzeba się liczyć, że pod wpływem obciążenia siądą na zawiasach. Albo wymienić drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adilberta 11.04.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Można próbować nabić boazerię nową na istniejące drzwi. Zależy jaka jest konstrukcja. Trzeba się liczyć, że pod wpływem obciążenia siądą na zawiasach. Albo wymienić drzwi. Hej, Sprawa ma zasieg korytarzowy a nie tylko drzwiowy - caly przedpokoj jest w tej nieszczesnej boazerii, nie tylko drzwi wejsciowe ale rowniez drzwi WC i lazienki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts