Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

3 godziny temu, Redakcja napisał:

Co się dzieje... komedia pomyłek

Nie robi błędów ten co nic nie robi. ;-) A Redakcja pracuję, i to jak! Poproszę 14. za 170.zl to stuknir 3500

Może Ci których przelicytowałem chcieliby jednak "wyrwać" fanty za proponowaną wcześniej cenę?

Ja przerzucę swoje kwoty na uśmiechy dzieciakom.. Wpadło by im więcej do skarbonki..

Niestety trochę za późno na to wpadłem 😐 Robimy taki deal? 

2 godziny temu, yaco181 napisał:

Może Ci których przelicytowałem chcieliby jednak "wyrwać" fanty za proponowaną wcześniej cenę?

Ja przerzucę swoje kwoty na uśmiechy dzieciakom.. Wpadło by im więcej do skarbonki..

Niestety trochę za późno na to wpadłem 😐 

Niestety, każdy z nas ma swój budżet. 

• Like 1

Kochani, kończymy aukcję. Byliście jak zawsze obecni i jak zawsze hojni. Dziękujemy :)

Podliczamy finał. Prosimy o adresy nowe osoby lub jeśli się zmieniły.

Wszystkiego dobrego, Wesołych świąt!

• Thanks 1

WPŁATY NA RZECZ OGNISKA
STP "Stara 4"
00-231 Warszawa
ul.Stara 4
nr konta: 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126

Koniecznie z dopiskiem:
Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont

Redakcjo probowalam wyslac wiadomosc z adresem ale wysypuje sie strona i ciagle mnie zacheca ze nie moge wyslac formularza kontaktowego bo jestem juz zarejestrowana :D tak czy inaczej pieniazki poszły a moj adres wysyłkowy sie nie zmienil.

• Like 1

Dobry wieczór. Wpłata poszła, adres ten sam. Dziękuję za kolejną możliwość uczestnictwa w aukcji. Dzieciom, Ich Rodzinom i opiekunom w Ognisku, jak również Redakcji i Wam, kochani Forumowicze o sercach wciąż bijących nie tylko dla siebie, życzę zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Pozdrawiam i mam nadzieję,  że do zobaczenia za rok. 

• Like 2

Najciekawsza część licytacji mi umknęła...dziękuję wszystkim za udział. Cieszę się , że nowi uczestnicy się pojawili.😃 Radosnych świąt wszystkim życzę

• Like 1

Przekaz poszedl, przesylka dotarla. Te kartki sa przepiekne, fotografie nie oddaja w pelni ich urody.

Pogodnych swiat i samych szczesliwych chwil w nadchodzacym roku zycze wszystkim.

• Like 1