Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Admin może wyjasnić, co się stało z pewnym wątkiem...

_ZBYCH_

Recommended Posts

tez sadze ze radykalne, pod wplywem jednego czy dwu listow, posuniecia Redakcji sa hmmm..... nadpobudliwe ;) Rozumiem dbalosc o poziom Forum ale nie tedy droga jak sadze. Sa czesto wypowiedzi bardziej irytujace i odbiegajace od ogolnie przyjetych norm dobrego smaku i kultury a jednak pozostaja, sa wciaz zapisane na forum - wiec jak to jest ?

To ze dwie Panie zagalopowaly sie miedzy soba moga byc powodem likwidacji ciezkiej pracy Zbycha i calego watku? Hmmm.....sadze ze nie powinny

Redakcjo - wypada przemyslec i wymyslec jakas inna metode na wychowywanie odwiedzajacych te i inne strony

Animatorem wątku był Zbychu, był RYDZU... I trudno przypisywać im złe intencje. Wątek był zabawny, a niekiedy nawet frapujący- wiele z nas na początku nieszkodliwie sie pośmiało, a nawet ubawiło do łez.

Tym zaś, którzy odnaleźli podobizny swoich domów - trzeba mieć nadzieję- cała ta dyskusja dała do myślenia. :roll: I może o to chodziło...

Potem przerodziło się to w dyskusję akademicką, wreszcie zalani zostaliśmy - nie wiedzieć czemu - ekspansywną wymianą zdań dwóch pań, no i epizod ten ostatecznie sprawił, że wątek staczał się już tylko nieodwołalnie na "niziny".

Szkoda.

Poprawcie mnie, jeśli się mylę !

:)

...Poprawcie mnie, jeśli się mylę !

:)

Nie mylisz sie! Bylo tak jak napisalas. Odbieram to identycznie.

Moze jednak Zbych zalozy jeszcze raz ten watek? Przeciez duza czesc z tych zdjec posiada. Byl on do pewnego momentu, jednym z bardziej przeze mnie lubianych topicow.

pozdrawiam

Konrad

Redakcja uczyniła słusznie . Zbychu jak byś się czuł gdyby to twoja praca twój dom był powodem do drwin ?

Moja działka ,mój dom ,mój gust i nikomu nic do tego tym bardziej publicznie.

I to by było na tyle...

dobrej nocy życzę

Oj.... głupio by się poczuł. Bardzo głupio.

Gdy kiedyś _Zbych_ zamieścił na forum foto komina obłożonego piaskowcem i rozpływał się nad pięknem wykonania tego elementu domu swojego klienta, posypały się prośby by zamieścił fotografie domu w całej okazałości. Wówczas nastapiła konsternacja. Komin był owszem,owszem za to budynek ....... Komentarze były niezbyt pochlebne i _Zbych_ czym prędzej obrażony wycofał z forum fotografie.

W mojej pracy nie ma z czego drwić...

Odnośnie mojego domu, to jeśli ktoś widzi w nim cos dziwacznego i godnego komentarza, to proszę bardzo.

Gdyby się panie za łby nie wzięły, to wątek by pewnie istniał, bo jakoś nikomu wcześniej nie przeszkadzał.

Po prostu do niektórych nie dociera, że pewnych rzeczy się nie komentuje. Jak ktoś się idiotą urodził, to i idiotą umrze i nie ma co tu dywagować...

ZBYCH

Zbych, jesteś pewien, że Morawa to była kobieta? :roll:

to tak trochę obok tematu głównego :oops:

Szczerze powiem, że nie czytałem tych pyskówek, ale jeden z forumowiczów mi zasugerował (być może niesłusznie), że to kobiety się za łby wzięły i przez nie wyleciał mój wątek.

Nie chciałem nikogo urazić :oops:.

Jestem rozgoryczony, że konflikt mimi z morawą spowodował akurat wywalenie mojego wątku :( i mam za złe redakcji, że z taka łatwością to zrobiła. W taki sposób można wywalić sporo ciekawych wątków z tego forum. Mimi też by nie była zadowolona, gdyby redakcja wywaliła cały jej wątek...

Redakcja uczyniła słusznie . Zbychu jak byś się czuł gdyby to twoja praca twój dom był powodem do drwin ?

Moja działka ,mój dom ,mój gust i nikomu nic do tego tym bardziej publicznie.

I to by było na tyle...

dobrej nocy życzę

MURATOR też czasami na łamach pisma pokazuje różne dziwne rzeczy i jakoś nikt nie ma pretensji...

ZBYCH

Wątek o domkach był fajny. Z wyjątkiem co poniektórych komentarzy, niestety. Jeśli ktoś domy te zbudował to i tak się na widok publiczny wystawił, tylko nie ma przecież obowiązku komentowania wszystkiego na Forum! A czy przed komputerem ktoś się takim dziełem zachwyci, czy zaleje łzami z rozpaczy, to cały net nie musi o tym wiedzieć. Warto czasem wyluzować z tym klikaniem.... :lol: