MAREK S 02.03.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dobry wieczor,Przymierzamy sie do remontu/przebudowy/ocieplenia stropodachu typu koperta domku.Czy ktos moze polecic architekta lub projektanta z terenu G.Slaska,ktory moglby wykonac plany tego w/w zlecenia plus uzyskac wszelkie niezbedne zezwolenia???Dom z terenu Katowic.Z gory dziekujemy serdecznie za wszelka udzielona pomoc.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gbim 26.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witaj! Jestem z Mysłowic i jeżeli chcesz mogę podać Ci namiary na architekta z Katowic - sprawdzony robił mi projekt przebudowy całego domu i nie drogi. Jeżeli chcesz podaj numer tel., możemy się skontaktować, pokaże Ci mój projekt i podam tel. do architekta .Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 26.04.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dobry wieczor,dzieki za pomoc,troche pozno ta informacja,mam juz architekta ale chetnie bym zobaczyl jego projekty moze masz jakies zdjecia itp?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gbim 04.05.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam!Mogę narazie pokazać tylko projekt, ponieważ sama dopiero od 20-tego maja zaczynam remont, myślę, że eekt zamierzony w projekcie nie tak szybko zostanie osiągnięty, wobec czego nie robię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 04.05.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Byloby milo zobaczycPozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Zalacz jesli mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts