mario_pa 07.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Dzieki autostradom teraz dojazd na Chorwację (Split) zajmuje 12 godzin, z Polski oczywiście. A skąd wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 07.05.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Chyba z Krakowa, ale z Grójca zejdzie min. 16 godz. (pod warunkiem że nie będziesz wyjeżdżał w piątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 AxLe oczywiście z Krakowa :lol:ale dobrym autkiem i dość szybko na trasie+ klima. Tyle jechała kumpela z rodziną rok temu. Czyli srednia powinna być podobna. Majka ci kierowcy to tak szpanują na bramkach - raz w roku wyciągnie 400 zł i wielki pan. Takiemu to przydała by się wizyta na bramce w Słowenii i reszta w ich walucie - zmieściła by się do sporej reklamówki a potem na dwie godziny w miasto do banku celem wymiany:evil: spowrotem na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.05.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A czy ktoś może mi powiedzieć, jak wygląda w Chorwacji sprawa wymiany waluty innej niż euro. Czy jak wezmę funty angielskie, to nie będzie problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 13.05.2005 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Chyba nie, bo tam też maja kantory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.05.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Chyba nie, bo tam też maja kantory Ja też tak myślę, ale wolę się upewnić, żeby potem nie zostać bez pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 13.05.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Punkty wymiany walut są prawie na każdym kroku, z tym że euro przyjmą Ci wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.05.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 W Chorwacji bylam 3 lata temu i prawie za wszystko placiliśmy karta . Troche drobnych kupiliśmy jeszcze w Polsce. A tak w ogole to radze przede wszystkim mieć ze sobą karte Mastercard - w rejonie gdzie byłam (Pula) było bardzo małoo bankomatów i sklepów korzystających z Visy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A tak w ogole to radze przede wszystkim mieć ze sobą karte Mastercard - w rejonie gdzie byłam (Pula) było bardzo małoo bankomatów i sklepów korzystających z Visy. Mam kartę Mastercard, ale przede wszystkim mam funty (prezent od rodziny z Anglii ), których nie bardzo mi sie opłaca wymienić w Polsce na złotówki i potem kupić euro. Stąd moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.05.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Na pewno nie bedzie problemu, bo skoro tam w kantorach są polskie złotówki, to na pewno funt jest "lepszą" walutą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 23.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A powiedzcie mi, czy można tam jechać w ciemno, bez rezerwacji.Pracę mam taką, że lepiej nie planować, bo zaraz coś się ...Przez to jeździliśmy na Węgry, bo tam ciepło i kwatery zawsze się znalazły, ale mam dość, chcę nad cieplutkie morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 24.05.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Prawie na każdym kroku widać wywieszki o wolnych pokojach. Radzę wybrać trochę większą miejscowość, przyjechać rano żeby mieć czas na znalezienie czegoś odpowiedniego i mocno się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 do 1 lipca znajdziesz kwatery bez problemu i po niższej cenie Polecam wyspy Wyspa Lošinj > Veli Lošinj http://www.chorwacja.pl/photo/HRM000754-0009.jpg http://www.chorwacja.pl/photo/HRL000399-0001.jpg jestem zakochana w Chorwacji acha , a z malenkim dzieckiem raczej nie wybierajcie sie w środku sezonu bo temp. są zabójcze .... a jesli chodzi o kąpiele dla dziecka to polecam nasz sprawdzony sposób ....zabrać ze sobą ponton , nadmuchać na plaży ,wypełnić wodą i ..... mamy osobisty basenik dla malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 26.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Szkoda tylko że wyspa Losinj jest na północy. W Południowej Dalmacji znacznie spokojniej, i niższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 26.05.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dzięki za te podpowiedzi. może sie zdecydyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.05.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Szkoda tylko że wyspa Losinj jest na północy. W Południowej Dalmacji znacznie spokojniej, i niższe ceny. ceny porownywalne a na wyspie spokoj i cisza jak nigdzie indziej a dodatkowa atrakcja są delfiny brykające wokol wyspy..... Losinj to jedna z najpiekniejszych wysp Chorwacji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.05.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Czyli jak mniej turystów to taniej .Ale ceny na Istrii podyktowane sa tylko obecnością niemców, włochów itp. Dalmację jednak polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Grzesiek! Ty to nie myśl o Chorwacji,tylko o instalacjach u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 1% całości dnia przeznaczam na myślenie o Twoich instalacjach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 12.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A ja polecam zajrzeć na stronke http://www.adriatic-istria.com my znależliśmy tam cały dom ze znajomymi i wyszło nas 7,50Euro na dobę od osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts