Tom_Poznan 02.03.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Może i ja spróbuję przedstawić nasz domek. Właśnie zakończyłem stronkę (może to za dużo powiedziane) z fotkami domu. http://www.ts.friko.pl Linki powinny wyjść w stopce. Miłego oglądania Oczekuję na być może podzielone ale WYPOWIEDZI! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 02.03.2005 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 cos chyba było nie tak ale już powinno działać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.03.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 ciekawe wnętrza super zapowiada się elipsa z kominkiem i kształt sufitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 03.03.2005 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 magdak Myśle że elipsa powinna robić wrażenie i da dużo uroku.Jednak wiążą się z tym również i problemy np. listwy przypodłogowe, oświetlenie nad elispsą (ciężko na zakrętach będzie umieścić świtlówki), wykończenie kominka itd. Dzięki za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 03.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 ostatnio w Castromamie widziałam takie listwy przypodłogowe nadające się nawet do okrągłych kolumn - niestety koszt takiej listwy jest spory. A w takim suficie to chyba dobrze prezentowało by się oświetlenie halogenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 03.03.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 magdak dzięki za info o listwach ale raczej zdecydowałem się już na pasek z mozaiki co do ościetlenia - ściana elipsy nie dochodzi do sufitiu (kończy sie ok 15 cm poniżej) w głębi elipsy jest druga ścianka (mniejsza elipsa - która dochodzi do sufitu) - na półkę która tam została wykonana ma wejść oświetlenie - będzie świecić na sufit! Problem jest jedynie w miejscach gdzie elipsa ma najmniejszy promień krzywizny (mogą się nie zmieścić nawet krótkie świetlówki). Ktoś przekonywał mnie do węża świetlnego - ale to chyba wcale nie daje światła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 12.04.2005 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kilka nowych fotek poniżej http://ts.friko.pl/fotki_nowe.htm Napiszcie cośPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 12.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kazek walczy to znaczy, że śpi? Czy może pozycję taką zajął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 12.04.2005 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Walczy w trudnej pozycji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 13.04.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Peterek To Kazek i walka z mozaiką 1x1 cm (po kolei układaną - kostka po kostce) [/img]http://ts.friko.pl/Dsc03845.jpg Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 13.04.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 cos nie wyszło http://ts.friko.pl/Dsc03845.jpg teraz już chyba dobrze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Bombowa ta mozaika! No i reszta niczego sobie Czekamy na nastepne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 13.04.2005 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Dzięki!! Ale Kazkowi nie zazdroszczę!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Lubię parterówki, sama też mam parterówkę. No i ta zbieżność imion Na pewno będę tu zaglądać co jakiś czas, aby zobaczyć efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 17.04.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 czuje w kosciach,ze to bedzie jedno z moich ulubionych do ogladania wnetrz na forum a ten Kazek to Was jeszcze lubi..... ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 17.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jejku....ale świetna mozaika! Super Czekam na efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 18.04.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dzięki!! Mnie również się podobaMyślę że jutro wstawię zakieś fotki bo Kazek właśnie kończy fugować mozaikę!! Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 18.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Widze, ze jestes na etapie plytkarza. Czy mozesz mi zdradzic na priva, ile teraz kosztuje polozenie m2 plytek. Budujemy tez w okolicach Poznania i przymierzamy sie do polozenia w znacznej czesci plytek na podlodze, WC i lazience. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dzięki!! Mnie również się podoba Myślę że jutro wstawię zakieś fotki bo Kazek właśnie kończy fugować mozaikę!! Jeszcze raz pozdrawiam Trzymamy za słowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 19.04.2005 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Sonika OOO! dziś to już wczorajsze jutro a ja nic.Przepraszam ale miałem wczoraj zalatany dzień jutro będą!!!Możesz TRZYMAĆ za słowo Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts