Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ktore wejscie ladniejsze?

ktore wejscie ladniejsze?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktore wejscie ladniejsze?

• z pierwszego domu z biura mtm stylu
    • z drugiego domu z biura apa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czupurek napisał:
Agnieszka1 - zagłosowałam za nr 1, ale to, rzecz gustu co się komu podoba, bo są to, różne projekty

ja wolę prostotę - dlatego projekt 1

2 - jest bardziej reprezentacyjny

Dzieki czupurek , wiem ze to rzecz gustu, ale wlasnie chce poznac wasze gusta, wyniki dadza obraz ogolny :p

Bo ja sama nie umiem sie zdecydowac - raz mysle ze ten ladniejszy, raz ze ten .................. :roll:

Agnieszka1 napisał:
  Patos napisał:
Zależy do jakiego domu, bo tak, to tak jakby pytać, która fryzura ładniejsza. Dajcie głowę to się wypowiem :p

A nie widac do jakiego domu?? oba domy sa klasy dworkowej przeciez.

Chociaż oba są typu dworkowego to się jednak różnią, a może chodzi tu o wybór domu ze względu na wejście,czy to jest jedyne kryterium wyboru projektu domu :o ? :p

dłuuugo myślałam. Oba mają w sobie to "coś". Wzięłabym trochę z 1, a trochę z 2. W 1 podobają mi się szerokie drzwi ze świetlikami, natomiast w 2 kształt schodów i pojedyncze filary. Nie podobają mi się w 2 te małe okienka. Mam takie w swoim projekcie i zamierzam je zmienić.

Wszystko rzecz gustu, a o tym ponoć się nie dyskutuje :)