matiZST 03.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam Wszystkich, jestem nowy robię remont łazienki w mieszkaniu komunalnym w starej kamienicy, mam zamiar zmniejszyć (dużo) otwór okienny i wstawić mniejsze okno aby muc wstawić kabinę prysznicową. Okno jest od strony wewnętrzne budynku (podwórko), nie od ulicy. Pam parę pytań: 1. Jakie potrzebuję dokumenty aby wykonać taką pracę? 2. Gdzie się zgłościć? 3. Czy potzrebuję rysunek budynku? Czy ktoś z Was załatwiał takie sparwy. Proszę o podpowiedzi i opinie. Z góry dzięki, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nie załatwiałem takich spraw. Ale wiem , że takie sprawy na pewno reguluje właściciel budynku. Tam bym szukał konkretnej rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiZST 04.03.2005 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Dzięki Senser ale czy prawo budowalane tego nie reguluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.03.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A głowy nie dam...Ale z pewnością jeśli zrobisz to wg. pisemnych zaleceń wł. domu to on na pewno nie będzie ci "kazał" zrobić tego bezprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiZST 17.03.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Czy nikt wiecej z forumowiczów nie próbował tego wykonać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts