G2 03.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Mam budynek ktory wynajmuje jako sklep. Posiada on dach plaski pokryty papa a chcialbym pokryc go blacha. Czy potrzebuje pozwolenie na te roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.03.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Wg. mnie bezwzględnie nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 04.03.2005 01:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wg. mnie bezwzględnie nie! No wiesz sam juz nie wiem bo na innym budynku gdzy dach sie walil i niebezpieczny byl juz dla klijentow zdecydowalem sie zmienic poszycie ale po rozbiorce fachowiec powiedzial ze caly dach trzeba wymienic wiec by nei stwarzac niebezpieczenstwa kazalem szybko robic gdy zaczel jakis czlowiek przyjezdzac i robic zdiecia itd no i do sadu mnie podal za brak pozwolenia i samowole budowlana wytlumaczylem sedzimu i zaplacilem mandat wzialem architekta i zrobil nowy plan na to co zmienilismy i w sumie mialem pozwolenia otzrymac od starostwa a czekam na nie juz ponad rok i za kazdym razem jak dzwonie to slysze ze naliczaja kare. Moze ktos wie czy gdzies jest jakis przepis w jakim czasi maja mi to pozwolenia dac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts