mikopiko 20.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 witaj ! co tam u was ..jak tam ogród.. a możesz pokazać elewację bardzo bym się ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 22.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ależ u Ciebie przytulnie. Gabinet super. Spodobał mi się Twój sufit w holu. Chyba go sobie cichaczem ściągnę od Ciebie Bardzo ładne, spokojne wnętrza, w moim stylu. Pozdrawiam i życzę miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 i jeszcze raz zanudzę możesz jeszcze raz wkleić dużą łazienkę... i gdzie masz ubikacje na dole- na rogu ? z góry dziękuję i przepraszam za zanudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 09.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kurcze, ale cudnie macie... pozazdrościć. Ehh, u mnie takie pałace pewnie dopiero pod koniec 2009 roku będą (jak wszystko pójdzie zgodnie z planem) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 09.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam A ja mam takie sme głośniki do komputera co na zdjęciu LOGITECH-nieżle dają czadu! Wnętrza piękne! Bardzo mi się podobają!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 11.05.2007 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 http://i1.tinypic.com/5yrbry9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ale super też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 13.05.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam ,Domek całkiem , całkiem. Widać gołym okiem ,że trochę to musiało kosztować. Gratuluje konsekwencji w urzadzaniu.( jak dla mnie to trochę zimno, tak biurowo-bankowo-hotelowo,np. nierdzewne pporecze,marmurowe schody itp ) .najważniejsze jednak ,że właściciele bardzo dobrze się w nim czują, bo przecież o to przede wszystkim chodzi. Ne urządzamy przecież swoich domów dla obcych ludzi.Znakomita większość oglądających i tak jest zachwycona więc musze wziąć poprawkę na moją ocenę.Jeszcze raz gratuluję.Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Piękny domek.Też mam postawiony domek wg. projektu amber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Piękny domek.Też mam postawiony domek wg. projektu amber. my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mieszkacie już? Jestem w trakcie wykańczania z zewnątrz (jutro przychodzą dekarze a po nich tynkarze) i mam wszystko przygotowane do zrobienia wewnętrznych tynków(będą robione we wrześniu).Prace posuwają się powoli bo budujemy od 2003 ale postanowiliśmy nie brać kredytu . Chętnie poczytam coś o Waszym domeczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 G mam do ciebie pytanie: jak rozwiązaliście sprawę odpływu na balkonie? czy go zrobiliście wogóle? proszę odpisz bo muszę szybko decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 20.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Domek bardzo oryginalny. Szczególnie te sufity podwieszane robią wrażenie. a ja chciała się zapytać o meble kuchenne. Podobają mi sie takie dwukolorowe. Mając teraz ciemne chce jasne i z takim dobranym stołem jadalnym. Twój jest cudowny ale boję się o te białe siedziska. Ach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Piękny domek, przemyślany i dopieszczony - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 25.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 http://i19.tinypic.com/35jay46.jpg Fantastyczny stół i przepiękne krzesła. Czy mogę dostać namiary na firmę? Można wiedzieć też jakie wymiary ma stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 26.08.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Krzesła nazywaja się Kinga 3, producent Rzeszowskie Fabryki Mebli w... Sędziszowie... vel. PAGEd Są OK. Stół po rozłożeniu ma 3,60 m, producenta nie pamiętam, metki się niedogrzebałem. Stołu nie polecam pomimo, że bardzo praktyczny w użytkowaniu ze względu na możliwość manewrów przy rozkładaniu (rewelacja jak chodzi o duże imprezy), ale blat jest do luftu bo czuły na wilgoć i niechcący po bukiecie z kwiatów lub mokrym talerzu można zobaczyc piękny bombel na stole. Tani nie był 3 lata temu kosztował 2,600 PLN. Jezeli chodzi o odpływ wody z balkonu to zwyczajnie go nie ma. Problemu równiez pomimo, że balkon jest od strony południowej i wiatr lubi zawiać. Dom ma mocno "wypuszczony" dach, może dlatego ? Przyznaję, że miałem podobny problem z tym tematem. Skończyło sie na strachu w zimie podczas zawieruchy wystarczy (dla spokojności) wyrzucić 2-3 łopaty śniegu na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 28.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ślicznie macie... Wnętrza w bardzo ciepłej kolorystyce. Śliczne płytki łazienkowe - też myślę o gresie polerowanym. Schody bajka - zbieram inspiracje!! Gratuluje pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 28.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dzięki, za info. Jak już gdzieś pisałam wszystkie krzesła, które mi się u forumowiczów podobają są zadziwiająco z Paged! Tylko różne wzory. Paged górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hej po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karocha88 21.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 o też mam taki dom:) mieszkam w nim od 5 lat i jest po prostu super! teraz zastanawiam się nad zmianą aranżacji wnętrz... mój dom różni się od projektu tym, że na górze zrezygnowałam z tego "balkoniku" na rzecz powiększenia pokoju i te dwa pokoje obok siebie są połączone przejściem w jeden - duża wygoda jak dla mnie, bo w jeden jest pokojem dziennym a drugi sypialnią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts