Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Amber" - nasz dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 159
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdjęcia będą - słowo. Tylko, że własnie kończy się malowanie, wszedzie pełno kurzu, papierów na podłogach dlatego wstrzymuję się z fotkami.

Za dwa tygodnie wprowadziny ! :D

Domek - faaaaaaajny!

Takie wprowadziny to "mię" trochę denerwują (pozytywnie oczywiście) i mobilizują do roboty :wink:

A poza tym - najlepszego na nowym siedlisku !!!!!!!!1 :D :D :D :D

Pozdrawiam

Przepiękny masz dom! A dodatkowo, podoba mi się to, że nie ma w nim okien połaciowych i czułabym się lekko zawiedziona w swojej ocenie, gdyby jakieś jednak tam się znalazło ;)

Dla mnie te okna są oznaką naszych czasów i źle pojętej nowoczesności. Psują cały zewnętrzny efekt, zakłócają mi obraz dachu i choć są podobno funkcjonalne, nie lubię ich tak bardzo, że właśnie wygrałam batalię z rodziną o projekt rozbudowy naszego Starego-Nowego Domku, który nie będzie oszpecony żadnym oknem połaciowym ;)

Gratuluję Ci Twojego domu :)

Dziekuję za gratulacje, ale......

Niestety nie obyło sie bez okien połaciowych. Mówię 'niestety' nie dlatego, że jakoś drażni mnie ich wygląd, ale dlatego, że nie mam do nich zaufania i jestem przekonany, że z biegiem czasu coś tam jednak przez nie przecieknie. Do ich dodatkowego zamontowania zmusiło mnie jednak dość znaczne powiększenie powierzchni poddasza i lukarny nie dostarczały odpowiedniej ilości światła.

Trudno, przyjdzie przywyknąć... :wink: