G 08.03.2005 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Zdjęcia łazienek dorzucę niebawem.Dzisiaj najprawdopodobniej zostaną oddane pod klucz. Pozostanie posprzątać i strzelić fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.03.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 To czekamy,czekamy.Byle szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 09.03.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 bardzo mi sie podoba i oczywiscie prosimy o wiecej zdjecwiecej zdjecwiecej zdjecwiecej zdjecwiecej zdjec no i jeszcze mam pytanie o plytki w lazience, jaka to firma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 O rane! Ja chce zobaczyc efekt koncowy tej pracy! Co za piekny dom i piekne wnentrza sie zapowiadaja! Beda jeszcze zdjecia, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 16.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 :o :o :o Powiększam grono CUDOWNY!!!!Bardzo bardzo piękny. Prosimy o więcej zdjęć Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 16.03.2005 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Zdjęcia będą, cierpliwości.Pozdrawiam wszsystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Zdjęcia będą, cierpliwości. Pozdrawiam wszsystkich. Kiedy? Bo my już się nie możemy doczekać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 17.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Mam takie pytanko skoro dom jest budowany z Porothermu to czemu są pionowe łączenia zaprawą? Nie stresuj G. pionowe łączenia zaprawą są tylko w miejscach cięcia. Mnie się również bardzo podoba. I czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekd 17.03.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Niezły.pozdrawiam/-/maciekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 17.03.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Schody super, lazienki takie eleganckie, podaj nazwe plytek, ekipe masz wspaniala, Czekamy na wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Rewelacja, co znaczy super fachowcy. Gratuluję i czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Takie domy lubię – bardzo mi się podoba. Gratuluję . Jest na czym oko zawiesić. Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 21.03.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Schody super, lazienki takie eleganckie, podaj nazwe plytek, Obie łazienki plus kuchnia to gres polerowany z Opoczna, na schodach marmur "rozalia light". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A kiedy będą dalsze, obiecane zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 21.03.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Zdjęcia będą - słowo. Tylko, że własnie kończy się malowanie, wszedzie pełno kurzu, papierów na podłogach dlatego wstrzymuję się z fotkami. Za dwa tygodnie wprowadziny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Zdjęcia będą - słowo. Tylko, że własnie kończy się malowanie, wszedzie pełno kurzu, papierów na podłogach dlatego wstrzymuję się z fotkami. Za dwa tygodnie wprowadziny ! Ale Wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.03.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wiecie jesli chodzi o AMBER http://www.archeton.pl to ostatnio jechałemi pomiędzy Nadarzynem a Pruszkowej stoi całe osiedle AMBRÓW po lewej stronie Osiedle Słoneczne vis a vis ogródków SGGWtrzeba wjechać na teren.Można oglądać do woli.ALE TAKIEGO ŁADNEGO NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.03.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Zdjęcia będą - słowo. Tylko, że własnie kończy się malowanie, wszedzie pełno kurzu, papierów na podłogach dlatego wstrzymuję się z fotkami. Za dwa tygodnie wprowadziny ! Domek - faaaaaaajny! Takie wprowadziny to "mię" trochę denerwują (pozytywnie oczywiście) i mobilizują do roboty A poza tym - najlepszego na nowym siedlisku !!!!!!!!1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Przepiękny masz dom! A dodatkowo, podoba mi się to, że nie ma w nim okien połaciowych i czułabym się lekko zawiedziona w swojej ocenie, gdyby jakieś jednak tam się znalazło Dla mnie te okna są oznaką naszych czasów i źle pojętej nowoczesności. Psują cały zewnętrzny efekt, zakłócają mi obraz dachu i choć są podobno funkcjonalne, nie lubię ich tak bardzo, że właśnie wygrałam batalię z rodziną o projekt rozbudowy naszego Starego-Nowego Domku, który nie będzie oszpecony żadnym oknem połaciowym Gratuluję Ci Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 22.03.2005 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dziekuję za gratulacje, ale...... Niestety nie obyło sie bez okien połaciowych. Mówię 'niestety' nie dlatego, że jakoś drażni mnie ich wygląd, ale dlatego, że nie mam do nich zaufania i jestem przekonany, że z biegiem czasu coś tam jednak przez nie przecieknie. Do ich dodatkowego zamontowania zmusiło mnie jednak dość znaczne powiększenie powierzchni poddasza i lukarny nie dostarczały odpowiedniej ilości światła. Trudno, przyjdzie przywyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts