Sloneczko 22.03.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Najważniejsze, że sprytnie udało Ci się je schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor 22.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 bardzo podoba mi się wasz kominek (oczywiście nie tylko), ciekawe są pólki po prawej stronie , możesz powiedzieć jak są wykonane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 23.03.2005 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wnęki jak i niemal cały kominek jest wykonany z płyty rigipsowej, półki z marmuru.Kilka nowych fotek: http://foto.onet.pl/upload/30/51/_443928_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/41/0/_443926_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/16/99/_443929_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.03.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 jedne z najładniejszych wnętrz jaki tu widziałem. Kto Ci projektował ten sufit ?, a kolorystyka , to jakiś architekt wnętrz rysował projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 27.03.2005 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Sufity i niektóre elementy pionowe oprócz kominka projektował architekt (raczej niedrogi bo za projekt całego domu zapłaciliśmy 1000 zł ) chociaż efekt finalny daleko odbiega od tego co naniósł na papier. Kolory ścian to już wyłącznie sprawa malarza i nasza. Farby: Polifarb Dębica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.03.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 cudo cudo cudoGRATULUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.03.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Sufity i niektóre elementy pionowe oprócz kominka projektował architekt (raczej niedrogi bo za projekt całego domu zapłaciliśmy 1000 zł ) chociaż efekt finalny daleko odbiega od tego co naniósł na papier. Kolory ścian to już wyłącznie sprawa malarza i nasza. Farby: STO. to znaczy za wszystkie sufity 1000zł - tak ?, jak on to na papierze wyrysował ?, masz jeszcze jakiś szkic (jeśli tak możesz przykładowy klieić). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 30.03.2005 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Zgadza się. Najpierw wymierzył wnętrza, a potem to już tylko pozostało usiąść i namalować Trochę to żartobliwie brzmi ale mniej więcej tak było. Wszystko w projekcie jest dokładnie zwymiarowane i wykonawca w zasadzie nie miał żadnych problemów. Zeskanuję którąś ze stron projektu i wrzucę tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 31.03.2005 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 http://foto.onet.pl/upload/36/60/_447515_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ślicznie u Ciebie. Mam parę pytań: 1. jakiej firmy jest szafa w przedpokoju? 2. jaką farbą jest pomalowany kominek - chodzi mi o numery, czy to są farby lateksowe? Kuchnia też śliczna. Kto ją robił? A wkleisz jeszcze zdjęcia łazienek i kuchnię z innego ujęcia, pleeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 31.03.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 G, poproszę o podanie producenta i nazwy tynku zewnętrznego. Podoba mi się kolor elewacji, możesz podać mi numer tego koloru?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 01.04.2005 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Tak wygląda szkic sufitów podwieszanych na parterze, zaproponowany przez architekta. http://foto.onet.pl/upload/14/18/_530665_n.jpg Szafa w przedpokoju jest robiona na wymiar. Zajął się nią ten sam człowiek, który robił kuchnię. Jeżeli chodzi o farby na kominek to sa to rzeczywiście farby lateksowe. Na puszce pisze coś takiego: Akrylowa farba lateksowa. Premium velvet 6 6. Polifarb Dębica. Nie są to jednak dokładnie takie kolory jak w puszce ponieważ mój malarz coś tam kombinował z przyciemnianiem. Bawił się bazą A, B no i urodził coś takiego jak widać na fotce Niestety nie pamiętam numeru tynku zewnętrznego. Był to jakiś łamaniec 1:20 coś tam, ... a wybrałem go dlatego, że widziałem wcześniej dom zrobiony tym tynkiem. Wiem tylko, że jest to "DUFA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Sufity i niektóre elementy pionowe oprócz kominka projektował architekt (raczej niedrogi bo za projekt całego domu zapłaciliśmy 1000 zł ) chociaż efekt finalny daleko odbiega od tego co naniósł na papier. Kolory ścian to już wyłącznie sprawa malarza i nasza. Farby: STO. A ja myślałam, że masz farby STO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 01.04.2005 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Masz rację, mój błąd. Chodzi o to, że wzorniki były ze STO natomiast farby tak jak napisałem.Jasny kolor na kominku to: 0505y20r + czarny (1 jednostka / litr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 13.04.2005 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.04.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Tak wygląda szkic sufitów podwieszanych na parterze, zaproponowany przez architekta. niestety nie widać szkicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 14.04.2005 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Piekny, piękny dom. Kolory - super. Niecierpliwie czekam na dalsze zdjęcia! Gratuluję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Łazienka pierwsza klasa.Bardzo mi się podoba.Czy płytki na podłodze ciął glazurnik? Super to wyszło i tak równiutko.Bomba!!! A kiedy będzie zdjęcie dużej i kuchni?Gdzie kupowałeś lampki do łazienki i jaka to firma?Już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 15.04.2005 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wszystkie płytki były cięte na miejscu, ale krew się widziałem lała.... Po zakończeniu całości powiedzieli, że muszą od gresu dłuższy czas odpocząć... Lampki kupiłem o ile pamiętam w Castoramie, niedrogo. Mieszkamy od 2 kwietnia (będę pamiętał do końca życia bo wiadomo z czym się kojarzy...) Zdjęcia "dużej" łazienki zrobię jak mi zamontują drzwiczki pod umywalkami, tak żeby było wszystko na tip top. Pozdrówy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts