ania_do_kochaniavp.pl 07.09.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 09.09.2005 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 http://foto.onet.pl/upload/38/69/_528854_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 09.09.2005 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 G zdradź prosze kolory w korytarzu chodzi mi o ten na bocznych ścianach szafy Niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 10.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Mógłbyś napisać jakich firm masz gres ten szary w kuchni i berzowy w holu? Z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 12.09.2005 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Płytki w korytarzu to Cersanit, pozostałe czyli kuchnia i łazienki to Opoczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.09.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Z przyjemnością oglądam Twój domek, szczególnie te ciekawe sufity; schody też mi się podobają, zresztą co ja się rozpisuję wszystko jest super.Cieszę się, że doszły nowe zdjęcia kuchni i łazieneczki .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.09.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ale ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Panie G czy mogę wiedzieć kim Pan jest z zawodu, że Pan tką chate wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 20.09.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ładny domek,ciekawe wnętrza,gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_sic 20.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 pilne!!mam pytankochodzi mi o tynk. jaki to? a dokładnie jaki kolr i firma?prosze o szybka odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 20.09.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tynk DUFA, ale kolor musiałbym sprawdzić - nie pamiętam. Nie był to kolor z palety tylko kombinowany.Poza tym nie wiem czy konkretny numer coś tutaj pomoże bo z tego co wiem to DUFA pozmieniała pigmenty czy cuś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_sic 20.09.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 hmmm... ale mimo wszystko dziękuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 24.10.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A ja mam pytanko dotyczące baterii do umywalek, co to za producent i jakie modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 25.10.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Baterie są niemieckiej firmy Kludi, nazwy modeli niestety nie pamietam, ale w każdej z łazienek i kuchni są inne.Priorytetem przy zakupie było aby były niemieckie (z doświadczenia wiem, że są niezawodne) no i rozsądne cenowo. Póki co jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-Gdynia 07.11.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam. Dom jest piekny (powtarzam sie) ale po obejrzeniu zdjec i danych na stronie pracowni projektowej postanowilismy z zona zmienic naszego faworyta jesli chodzi o projekt. Obecnie jestesmy na etapie jego wyboru (mamy decyzje o warunkach zabudowy wlasnie sie dowiedzialem, ze wydzial urbanistyki pozytywnie zaopiniowal projekt tej decyzji !!!! Huraaaa). Zamiast Dom w Chabrach bedzie AMBER. Chetnie skorzystam z rad na co zwrocic uwage podczas budowy, a jesli to mozliwe to chetnie zobaczylibysmy go na zywo. Czy to daleko od Gdyni? Pozdrawiamy i zyczymy wielu radosci w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 AŻ MNIE ZATKAŁO PIĘKNE WNĘTRZA!!! Czy kuchnię masz otwartą na jadalnię lub salon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 09.11.2005 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Trudno tak na szybko coś radzić. W zasadzie nie było jakiegoś większego kłopotu, może poza kominem z kotłowni bo jakoś to co w projekcie nie za bardzo chciało wyjść w życiu. Wiadomo, że papier wszystko przyjmie. Małe kłpooty powstały również z więźbą, ale to juz na moje życzenie bo zmieniliśmy projekt podnosząc wyskość poddasza budynku o 2 pustaki, to z kolei spowodowało dość znaczy wzrost powierzchni domu. Co do zmian to na pewno pomyślałbym o bramach garażowych. Są dość wąskie mimo, że zrobiłem szersze niż w projekcie. Teraz zastanowiłbym się czy nie zrobić jednej wielkiej choć tu pewnie troche problem bo ten filar odgradzający jedną bramę od drugiej podtrzymuje również konstrukcję dachu. Czy daleko od Gdyni ? Jakieś 650 km Kuchnia jest otwarta na jadalnię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 12.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Cudownie Jak oglądałam zdjęcia to na wdechu. Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bardzo ładny domek,a te kolory ... Nic ddac nic ująć po prostu cudo. Proszę o jeszcze. Napisz prosze jakich farb użyłaś na klatce schodowej? W sztucznym świetle wygląda bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 28.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 piekny domek, GRATULACJE!!! ,wszystko tak super dobrane. A pana od szafy i kuchni polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts