Jacek69 03.03.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Jestem w trakcie zalatwiania pozwolenia na budowe i chcialbym rozpoczac jeszcze w tym roku ale nie mam ekipy. Jeśli ktoś może polecić jakąś bedę wdzięczny za pomoc. Nie dodałem, ze to bedzie w Warszawie na Bialolece .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.03.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Bardzo proszę, weź moją. A przy okazji zapraszam sąsiada na wizję lokalną (no i mamy grupę na Forum Tarchomin-Białołęka). Pisz e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.03.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 [email protected] wyslalem Ci maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 06.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 moge polecić swoja ekipę a tamtych rejonów. Czy jestes zainteresowany?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIEWIÓRA 06.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witam. Czy ja też mogę prosić o namiary na firmę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 06.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Moge z czystym sumieniem polecić firmę p.Andrzeja Bednarskiego 0606 176 450. Proszę mu wspomnieć że to od Wojtka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.03.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Wojtek, oczywiscie, ze jestem zainteresowany - szukam i szukam ... wielkie dzieki Ale widze, ze na FORUMOWICZOW zawsze mozna liczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzia 07.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Na ile przed planowaną budową mieliście już zaklepaną ekipę. Planujemy się wyrobić ze wszystkimi pozwoleniami na maja. Czy już powinniśmy szukać i umawiać budowlańców. Polećcie jeszcze kogoś do budowy w okolicach Warszawy, a konkretnie Nieporętu. Pozdrawiam. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 07.03.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja także poproszę o jakieś namiary. Budowa na Białołęce.Start: połowa czerwca 2005. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.03.2005 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Rafał9 - mam nadzieje na podobny start - oby tylko sie udalo z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.03.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 O !!! Ja wystartowałem w połowie czerwcz, w zeszłym roku. A bałem się, że późno. Ekipę wciąż polecam, nadal nic nie zbroili (złego0. (ławę, oczywiście , zbroili... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.03.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 O !!! Ja wystartowałem w połowie czerwcz, w zeszłym roku. A bałem się, że późno. Ekipę wciąż polecam, nadal nic nie zbroili (złego0. (ławę, oczywiście , zbroili... ) Ja też sądzę, ze to duży optymizm z tym terminem, szczególnie jak już trochę wiem o dokumentach, terminach oczekiwania itd. Ale za to mam żonę, która jak wchodzi do Urzędu to mówi:" 3 tygodnie temu kupiłam działkę a za 3 następne tygodnie chcę mieć PnB" - to dopiero robi wrażenie Pan w STOEN-ie mało ze stołka nie spadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Taka Żona to skarb i Zabójcza Broń! Ostatnio znajomy mi opowiadał że mieli tzw sytuację 22 z gazownią. W krytycznym momencie okazało się że gdzieś jakiś papier nieposzedł, robi się zimno, a gaz najwcześniej za 2 miesiące tylko zpowodu tej cholernej papierologii bo rury są. Żona stanęła w biurze u 2 urzędników i ........się rozpłakała. Za 3 dni mieli załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.03.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Taka Żona to skarb i Zabójcza Broń! Ostatnio znajomy mi opowiadał że mieli tzw sytuację 22 z gazownią. W krytycznym momencie okazało się że gdzieś jakiś papier nieposzedł, robi się zimno, a gaz najwcześniej za 2 miesiące tylko zpowodu tej cholernej papierologii bo rury są. Żona stanęła w biurze u 2 urzędników i ........się rozpłakała. Za 3 dni mieli załatwione Za takie żony - na kolanach do Częstochowy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 23.03.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Pochwalcie się, jak drogie są te dobre ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 24.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Moja była dwa razy tańsza od najdroższej, której siedziba firmy jest 2 km od mojej budowy. Cena też zależy od lokalizacji. Lokalizacja: "naprawdę fajne miejsce" może być dość droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts