Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chce budowac - potrzebuje ekipy budowlanej - pomóżcie

Recommended Posts

• 3 weeks później...
O !!! Ja wystartowałem w połowie czerwcz, w zeszłym roku. A bałem się, że późno. Ekipę wciąż polecam, nadal nic nie zbroili :o (złego0. (ławę, oczywiście , zbroili... :lol: :lol: :D )

Ja też sądzę, ze to duży optymizm z tym terminem, szczególnie jak już trochę wiem o dokumentach, terminach oczekiwania itd.

Ale za to mam żonę, która jak wchodzi do Urzędu to mówi:" 3 tygodnie temu kupiłam działkę a za 3 następne tygodnie chcę mieć PnB" - to dopiero robi wrażenie :lol: Pan w STOEN-ie mało ze stołka nie spadł....

Taka Żona to skarb i Zabójcza Broń! :D

Ostatnio znajomy mi opowiadał że mieli tzw sytuację 22 z gazownią.

W krytycznym momencie okazało się że gdzieś jakiś papier nieposzedł, robi się zimno, a gaz najwcześniej za 2 miesiące tylko zpowodu tej cholernej papierologii bo rury są.

Żona stanęła w biurze u 2 urzędników i ........się rozpłakała.

Za 3 dni mieli załatwione :wink:

Taka Żona to skarb i Zabójcza Broń! :D

Ostatnio znajomy mi opowiadał że mieli tzw sytuację 22 z gazownią.

W krytycznym momencie okazało się że gdzieś jakiś papier nieposzedł, robi się zimno, a gaz najwcześniej za 2 miesiące tylko zpowodu tej cholernej papierologii bo rury są.

Żona stanęła w biurze u 2 urzędników i ........się rozpłakała.

Za 3 dni mieli załatwione :wink:

Za takie żony - na kolanach do Częstochowy ..... :lol: