Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eurydyka

duduś

Recommended Posts

Wnęka kuchenna otwarta na salon - około 4,5 metra. Meble koloru wanilia, w salonie na podłodze panele kolor sosna antyczna. Myślałam o drewnopodobnej terakocie polcorolit - braz. Niestety nie wiem jak ta terakota wygląda n żywo, na stronie producenta bardzo atrakcyjnie. Ale czy pasuje do Eurydyki? Poradźcie...

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wnęka kuchenna otwarta na salon - około 4,5 metra. Meble koloru wanilia, w salonie na podłodze panele kolor sosna antyczna. Myślałam o drewnopodobnej terakocie polcorolit - braz. Niestety nie wiem jak ta terakota wygląda n żywo, na stronie producenta bardzo atrakcyjnie. Ale czy pasuje do Eurydyki? Poradźcie...

Myślę że najlepsze byłoby coś pośredniego - ciut ciemniejszego niż meble. A Kreon beż Ci się nie podoba?

Drewnopodobne mi sie z zasady nie podobają bo nie lubię imitacji...

Kreon mi sie własnie wcale nie podoba:(. A może dać jasną Eurydykę i polocorolit wood - beż na podłogę? Ale wtedy może być trochę mdło...Ech ciężka sprawa. A może znacie jakąś terakotę w kolorze Eurydyki brąz? Proszę o nazwę producenta. Zaznaczam też, że takie za 150 za metr to za dużo na moją skromną kieszeń.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
aka, pięknie wyszła ta Twoja łazienka :D A ja trochę nie na temat...czy masz już skończony kominek? Jeśli tak, to czy mogłabym zobaczyć jakieś zdjęcie-z góry dzięki :D

Dziękuje za miłe słowa. Kominek nadal nie jest skonczony, brakuje drewnianej półki. Ale za to grzeje jak trzeba, wlasnie napaliłam - w czasie takiej pogody ogień w kominku działa na mnie antydepresyjnie ;) Al emówiąc szczerze kominek mnie nieco rozczarował, wybraliśmy tanią opcję wykonczenia i to widać. Na szczescie za pare lat nie bedzie zal zmienić - wtedy zaszaleję i zrobie kominek cały granitowy. :D

• 5 years później...

Witam

Troche odswieze temat.

Chcialem kupic kafelki opoczno z serii Eurydyka turkus, jednak w 2 roznych sklepach widac zupelnie rozne kolory tych samych kafelek :(

http://www.twojaplytka.pl/index.php?cat_id=177&page=0&view=0&sort=

http://www.lazienki.pl/oferta.php?kolekcja=281&tryb=produkty

Na pierwszym zdjeciu Eurydyka turkus sa duzo jasniejsze od tego 2 zdjecia (na nim sa prawie czarne). Ktore zdjecie jest blizsze rpawdy? Czy ktos ma takie kafelki i moze podpowiedziec?

Pozdrawiam

• 3 years później...
Witam od kilku dni usiłuję znaleźć w internecie kogoś kto mógłby mi pomóc. Poszukuję płytek z firmy Paradyż Eurydyka Ochra 25x40 (cegiełki ) U producenta są one już niedostępne, obszukałam wszystkie sklepy internetowe- też bez efektu. Brakło mi dosłownie kilka sztuk. Może ktoś z państwa mi pomoże, będę zobowiązana.